2777
2789
عنوان

پوشک شب😟😟

578 بازدید | 50 پست

سلام

یه ماهه پسرم که دوسال و۵ماهش هست رو از پوشک گرفتم و نوفق بوده

شباهم بازگذاشتمش،ولی تقریبا هرشب داره خیس میکنه خودشو

چیکارش کنم  

یعنی کی یادمیگیره  

تجربه هاتونوبگید

باید بیدارش کنی ببری جیش کنه تا یاد بگیره

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شبا اب وشیر کمتر بده بهش. قبل خواب حتما ببرش دستشویی نصف شب بلندش کن ببر دستشویی. تا عادت کنه

البته اگه شب ادراریش از استرس و ترس و اینا نباشه

♡♡♡هرکه خود داند و خدای دلش که چه دردیست در کجای دلش♡♡♡♡

شبها مایعات نده.قبل از خواب ببر جیش.تو مسیر باد کولر هم نخوابونش .دم صبح هم بیدار کن ببر دسشویی.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔

شب قبل از خواب حتما ببرش جیش کنه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

عزیزم 

خیلی پیش میاد که بچه رو از موشک بگیری و دوباره محبور بشی شبا پوشک اش کنی 

حساس نشو شبا پوشک اش کن و دوباره یک ماه دیگه امتحان کن 

متعصب نشو که همین الان باید یاد بگیره 

این به سیستم عصبیش مربوط ه و تودست من و شما نیست 

منم امروز دوهفته اس که دارم میگیرم هنوز موفق نشدم خودم باید تند تند ببرمش وگرنه خودش نمیگه و تو پوشکش انجام میده🤷🏻‍♀️

ولی شبا تاصبح خودشو خیس نمیکنه صبح میبرمش دستشویی جیش میکنه ۳ سالشه

من داداش ۱ساله دارم مامانم از ۵ماهگی پوشک نمیگیره بیشتر وقتا هر نیم ساعت میبرنش دسشویی شبا هم که ...

داداش منم اینجوری بود.داداشها خیلی خوبن نمیدونم چرا بچه ها به دایی هاشون نمیرن تو این مورد😅😅😅😅

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔

من دخترم 15ماهشه گاهی شبابازش میذارم ادرار نمیکنه

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️