2777
2789
عنوان

پوشک شب😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 50 پست
قصد بچه دار شدن نداشتن ولی الان که فسقلی هست خیلی خیلی خوشحالم 

خدا واستون حفظش کنه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه بابا مشکل چیه،اتفاقا نشون میده قویه که خودشو می‌تونه کنترل کنه،بیشتر عجیبه

دخترم تا 7ماهگی عفونت ادراری داشت 4روز بستری بود و سونو ک دادیم  کلیه اش بخاطر عفونت انگار مجاریش اشکال پیدا کرد.دکتر میگفت انگار ی حفره اس ک میمونه توش نمیدازه خارج بشه .گفت باید عکس برداری هسته ایی بشه ک خطرناکه برا این سن گفتن اگه عفونتش خوب تشد بعد سه ماه بیارش .ک دیگه نبردیمش.الانم ک 15ماهشه باز ترسم دارم گاهی ک نکنه هنوز عفونت ادراری داره و نمیفهمم.قبلا ک بستری بود خوب شد البته

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
دخترم تا 7ماهگی عفونت ادراری داشت 4روز بستری بود و سونو ک دادیم  کلیه اش بخاطر عفونت انگار مجار ...

نه عزیزم عفونت باشه بچه دیگه الان بزرگ شده هشیاره،جیغ میزنه،کلافه میشه ،شب و روزش گریه میشه شماها متوجه می‌شدیم اگه بود

به دلت بیخودی بد راه نده،الهی همیشه سلامتیشو ببینی

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

نه عزیزم عفونت باشه بچه دیگه الان بزرگ شده هشیاره،جیغ میزنه،کلافه میشه ،شب و روزش گریه میشه شماها مت ...

ممنون عزیزم😍الهی امین الهی هیچ بچه ایی مریض نشه

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
من داداش ۱ساله دارم مامانم از ۵ماهگی پوشک نمیگیره بیشتر وقتا هر نیم ساعت میبرنش دسشویی شبا هم که ...

برگاااااام

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌