2777
2789
عنوان

پوشک شب😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 50 پست
۴۰ سالشه دیگه مرد ۴۰ ساله غریزه ندارع‌ مگه !

ولش کن عزیزم،یه حرفی زد دیگه،اصن شاید بابات دوست داره فاصله سنی بچه هاشو بیست سال به بیست سال باشه ،به کسی چه مربوط

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم؟نمیدونم از قبل یکسالگیشم اینجور بود ولی باز من میترسیدم باز بزارم شبا الان گاهی پیدارم میگم گن ...

بچه منم تایم داره ،اما می‌دونم اختیار عضلاتشونو ندارن فعلا

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

وا هنوز یاد نگرفته شبا باز میزاریش؟ یا یاد گرفته فقط شبا جیش میکنه ؟ خب در کل من وقتی دخترمو از پوش ...

تو روز یادگرفته

فقط شبارو مشکل دارم ،ساغت۱۱خوابیده بود دوساعت بعد دیدم خیس کرده

منم بین خواب و بیداری بودم

آخه اینقد سریع 

منکه خسته شدم

زدم پوشکش کردم

منکه همیشه شبا وسط خواب بیدارنمیشم یهویی که بخام ببرمش دستشویی😒

میترسم تو خونه بریزه وسواس دارم🤦‍♀️

چی بگم دیگه گذشته از وسواسی  ۳ سالشم هست بزرگه دیگه پوشکش نکن  نهایت ۲ ماه  یاد میگیره  بعد اون تمیز کن خونتو 

چون سخت نمیگیری یاد نمیگیره بچه های یه سالو نمیه هم یاد میگیرن  بچه ی شما که بزرگ شده  باید یکم حساس بودنتو بزاری کنار تا یاد بگیره 

چطوریه؟

نشت نمیکنه به بیرون،فک کنم یه لایه پلاستیکی توشه،کش های دور پاش هم قویه

بچه منم تایم داره ،اما می‌دونم اختیار عضلاتشونو ندارن فعلا

نمیدونم دیگه...خدا کنه مشکلی نداشته باشه دخترم

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
نمیدونم دیگه...خدا کنه مشکلی نداشته باشه دخترم

نه بابا مشکل چیه،اتفاقا نشون میده قویه که خودشو می‌تونه کنترل کنه،بیشتر عجیبه

تو روز یادگرفته فقط شبارو مشکل دارم ،ساغت۱۱خوابیده بود دوساعت بعد دیدم خیس کرده منم بین خواب و بید ...

😅😅😅😅درسته سخته ولی خب یه مدت عذاب میکشی بعد تا آخر عمرت راحت میشی 

وای منم سختم بود بیدار شم فکر کن چشام باز نمیشد ولی پا میشدم میبردم  

مرسی باید بگیرم براش

اره همین که حس کنه دیگه پوشک خبری نیست مواظب میشه تو همونم نمیکنه کم کم