سارامهرداد مدیر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 267 عنوان ای وی اف | مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 55 پست دوستان من روز ۴سیکللم هستش که روزی سه تا امپول دور ناف میزنم امشب شکمم باد کرده علتش چیه 1399/04/15 | 22:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یدونههستمممممم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 2861 جان عزیزم ميخام بدونم همسرتون با رژيم کتونوژيک وزن کم کردن ميوه مصرف ميکردن؟ ورزش هم ميکردن ؟ خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
سارامهرداد مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 267 ميخام بدونم همسرتون با رژيم کتونوژيک وزن کم کردن ميوه مصرف ميکردن؟ ورزش هم ميکردن ؟ نه ورزش اصلامیوه فقط توت فرنگی و خیار و هویج
یدونههستمممممم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 2861 نه ورزش اصلا میوه فقط توت فرنگی و خیار و هویج يعني کله سه ماه رو هيچي ميوه اي نخورد درسته؟ خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
سارامهرداد مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 267 يعني کله سه ماه رو هيچي ميوه اي نخورد درسته؟ اره عزیزم رژیمش بی نهایت وزن کم میکنی و خوبی این رژیم اینه که تا حد سیری میتونی بخوری و محدودیت برا خوردن نیست فقط باید و نباید هارو رعایت کنی
یدونههستمممممم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 2861 اره عزیزم رژیمش بی نهایت وزن کم میکنی و خوبی این رژیم اینه که تا حد سیری میتونی بخوری و محدود ... من بيست روزه گفتم متاسفانه ميوه رو نميتونم نخورم ولي سعي ميکنم ديگه نخورم خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
سارامهرداد مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 267 من بيست روزه گفتم متاسفانه ميوه رو نميتونم نخورم ولي سعي ميکنم ديگه نخورم اره اصلا نخور ببین ی ماه اول و کامل رعایت کن که خوب وزن کم کنی چون ماه اول خیلی کم میکنی
سارامهرداد مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 267 من بيست روزه گفتم متاسفانه ميوه رو نميتونم نخورم ولي سعي ميکنم ديگه نخورم قرص منیزیم هم استفاده کن
یدونههستمممممم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 2861 قرص منیزیم هم استفاده کن برا يبوست نگيري هست؟ خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
سارامهرداد مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 267 من بيست روزه گفتم متاسفانه ميوه رو نميتونم نخورم ولي سعي ميکنم ديگه نخورم شما ای وی اف انجام دادی
یدونههستمممممم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 2861 شما ای وی اف انجام دادی سيکل انتقالم خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
یدونههستمممممم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 2861 سلام هستی عزیزم ؟ بله عزيزح خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...