2777
2789
بله عزيزح

۷روز بیش انتقال دادم از همون روز یبوست دارم و شکمم ورم کرده بود همراه ی خورده حالت تهوع امروز ورم شکمم خیلی بیشتر شده بود الان خونریزی هم دارم نمیدونم باید چیکار کنم علائم چیه 

میتونی راهنمایی کنیم

۷روز بیش انتقال دادم از همون روز یبوست دارم و شکمم ورم کرده بود همراه ی خورده حالت تهوع امروز ورم شک ...

انتقال جنين دادي؟ مگه هايپر نشدي؟ چرا انتقال دادن برات؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم شما تخمک کشي کردي هايپر شدي سرم البومين بهت وصل نکردن؟رژيم پروتيينت رو رعايت کردي؟دکتر دارو داد برا هايپريت

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

اولين کاري ک ميکني ميري الان داروخونه ي شربت منزيم ميخري چهارتا سرشو ميريزي تو ي ليوان اب حل ميکني ميخوري تا يبوستت رفع بشه

اصلا هیچ دارویی نداد دکترم  اصلا ویزیت نشدم بعد تخمک کشی

کاش بياي خصوصي شماره بدي بياي واتساب راهنمايت کنم