2777
2789
جان عزیزم

ميخام بدونم همسرتون با رژيم کتونوژيک وزن کم کردن ميوه مصرف ميکردن؟ ورزش هم ميکردن ؟ 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ورزش اصلا میوه فقط توت فرنگی و خیار و هویج

يعني کله سه ماه رو هيچي ميوه اي نخورد درسته؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
يعني کله سه ماه رو هيچي ميوه اي نخورد درسته؟

اره عزیزم 

رژیمش بی نهایت وزن کم میکنی و خوبی این رژیم اینه که تا حد سیری میتونی بخوری و محدودیت برا خوردن نیست فقط باید و نباید هارو رعایت کنی

اره عزیزم  رژیمش بی نهایت وزن کم میکنی و خوبی این رژیم اینه که تا حد سیری میتونی بخوری و محدود ...

من بيست روزه گفتم متاسفانه ميوه رو نميتونم نخورم ولي سعي ميکنم ديگه نخورم