2777
2789
از الان اینارو بخورم؟ اصلا هیچی به من توضیح نداد مرکز چیکار باید کنم

بله مصرف کربوهيدراتت رو صفر کن ميوه هم نخوريا 

فقط پروتيين گوشت کباب مرغ تن ماهي سوپ ابگوشت قلم دوغ شور کوکوتخم مرغ نيمرو املت سفيده تخم مرغ فراووووون

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا چهارشنبه پنجشنبه میرم سونو اصلا هیچ نمیدونم باید چیکار کرد مراقبت داره نداره  هیچی توضیح ن ...

استراحت مطلق باش به شکممت فشار نیاد اصلا انشاالله که مثبته

الهی شکرت یکبار نه هزار بار شکرت 😘خداجونم خیلی خوبیی❤ بابت تمام نعمت های بیشماری که دادیی شکرت خیلیی دوستت دارم خداجون ❤💖
نشونه ی بدی هستش اینجوری شدم؟

ن گلم تخمکات زياده يکم ورم داره تخمکات 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
مرسی عزیزم که اینار گفتی 😍😍😍

فدات شم من قبل تخمک کشي ي خانومي بهم اينارو گفت گوش نکرد چشمت اميدوارم نبينه روز منو ب ي روزي افتادم ک قشنگ مردم چهار روز بستري بود من عيبم اين بود رعايت نکردم شمارو رعايت کن تا درد نکشي ده روز بعد تخمک کشي پريود ميشي

مشخص نیست کی تخمک کشی میکنن؟ چقد روزای بدی هستش همش انتظار و ...

هروخت تخمکات سايزش به 16اينا برسه

مشخص نیست کی تخمک کشی میکنن؟ چقد روزای بدی هستش همش انتظار و ...

خانومي ي سوال دارم