سارامهرداد مدیر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 267 عنوان ای وی اف | مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 55 پست دوستان من روز ۴سیکللم هستش که روزی سه تا امپول دور ناف میزنم امشب شکمم باد کرده علتش چیه 1399/04/15 | 22:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارامهرداد مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 267 بله عزيزح ۷روز بیش انتقال دادم از همون روز یبوست دارم و شکمم ورم کرده بود همراه ی خورده حالت تهوع امروز ورم شکمم خیلی بیشتر شده بود الان خونریزی هم دارم نمیدونم باید چیکار کنم علائم چیه میتونی راهنمایی کنیم
یدونههستمممممم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 2861 ۷روز بیش انتقال دادم از همون روز یبوست دارم و شکمم ورم کرده بود همراه ی خورده حالت تهوع امروز ورم شک ... انتقال جنين دادي؟ مگه هايپر نشدي؟ چرا انتقال دادن برات؟ خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
سارامهرداد مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 267 انتقال جنين دادي؟ مگه هايپر نشدي؟ چرا انتقال دادن برات؟ نه انتقال ندادم هنوز
یدونههستمممممم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 2861 نه انتقال ندادم هنوز خوب تو ک ميگي انتقال دادي خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
یدونههستمممممم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 2861 عزيزم شما تخمک کشي کردي هايپر شدي سرم البومين بهت وصل نکردن؟رژيم پروتيينت رو رعايت کردي؟دکتر دارو داد برا هايپريت خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
سارامهرداد مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 267 عزيزم شما تخمک کشي کردي هايپر شدي سرم البومين بهت وصل نکردن؟رژيم پروتيينت رو رعايت کردي؟دکتر دارو دا ... اصلا هیچ دارویی نداد دکترم اصلا ویزیت نشدم بعد تخمک کشی
یدونههستمممممم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 2861 اولين کاري ک ميکني ميري الان داروخونه ي شربت منزيم ميخري چهارتا سرشو ميريزي تو ي ليوان اب حل ميکني ميخوري تا يبوستت رفع بشه خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
یدونههستمممممم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 2861 اصلا هیچ دارویی نداد دکترم اصلا ویزیت نشدم بعد تخمک کشی کاش بياي خصوصي شماره بدي بياي واتساب راهنمايت کنم خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
سارامهرداد مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 267 اصلا هیچ دارویی نداد دکترم اصلا ویزیت نشدم بعد تخمک کشی فقط یبوست شدم و ورم شکممالانم دیدم خونریزی دارم
سارامهرداد مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 267 اولين کاري ک ميکني ميري الان داروخونه ي شربت منزيم ميخري چهارتا سرشو ميريزي تو ي ليوان اب حل ميکني م ... الان میزارم واست
سارامهرداد مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 267 کاش بياي خصوصي شماره بدي بياي واتساب راهنمايت کنم شماره گذاشتم عزیزم