2821
2789
عنوان

جن (کمک،)

| مشاهده متن کامل بحث + 2965 بازدید | 312 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخاطر پاهام نتونستم  اره از فردا بازم میرم میگردم

الهی شکر که به فکر ادامش افتادی مطمعنم حس میکنم زمانی که داشتی دنبال تحقیقات برای دفعشون میگشتی احساس خطر کردن و بحث پاهاتو انداختن وسط تا ادامه کارتو رها کنی.حتما با شوهرت دنبال ادامه اش باش و ترجیحا خونه تنها نمون امید دارم که از بین میبریشون و بچتو سالم به دنیا میاری خودتم سالم میمونی ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

میکنه ولی ی مشکلات مالی هم هست

وای دقیقا مشکل مالی هست میتونی حدس بزنی کاری پنهان از من انجام میده؟مثلا اینستا یا برنامه مجازی داره یا فیلم بد میبینه یا نه؟من همش این فکرا داره مغزمو مثل خوره میخوره شب و روز ندارم از دست این فکرا💔

دهنم انگار چوب خشک شده توروخدا قسمت میدم کی سر عقل میاد و همرو پاک میکنه؟ای خدای بزرگ منو بکش.ازدواج کردیم خیانت یا خیز بازی میکنه یا نه؟تورو به خدا اگر میتونی جوابمو بده قول میدم دیگه هیچی نپرسم قول میدم قول میدم😭😭🧐😭😭😭😭😭

ایا جادوگرم؟ شاید اینستا داشته پاک کرده الان  

شرمندتم انقدر سوال کردم اخریشو جواب بده التماست میکنم پس یعنی ممکنه قبلا اینستا داشته و فیلم بد میدیده اما الان تا هیچوقت اصلا اینکارارو نکنه؟اخه قبلا جفتمون داشتیم و قبلا گاهی فیلم میدیده حدود یک سال و نیم الهی دوسال پیش😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دهنم انگار چوب خشک شده توروخدا قسمت میدم کی سر عقل میاد و همرو پاک میکنه؟ای خدای بزرگ منو بکش.ازدواج ...

نه ادم خوبیه و عاشقته قبلا اینستا داشته الان فک نکنم داشته باشه

شرمندتم انقدر سوال کردم اخریشو جواب بده التماست میکنم پس یعنی ممکنه قبلا اینستا داشته و فیلم بد میدی ...

نگران نباش پاک کرده همون واسه قدیما بوده الان خطایی نکرده💜

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز