2821
2789
عنوان

جن (کمک،)

| مشاهده متن کامل بحث + 2965 بازدید | 312 پست

من خيلى ديدم با اينكه بالا سرم هميشه قرانه ولى چيزى كه بود منو اذيت نميكردن،فك كنم مسلمون بود!چون در حال نماز خوندنم ديده بودم....

بعدا يه سرى اتفاقات عجيب برام افتاد كه نميتونم تعريف كنم چون گفتن تعريف نكن!!!!!!

اگه جدى ميگه و تاپيكت سركارى نيست برو پيش يكى كه اينكاره باشه و دفعش كنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی سخته برام واقعا🙂💔

آبجی راه حل جلوی پاته قربونت بشم اتفاقیه که افتاده بشینی غصه بخوری مگه حل میشه از همین فردا بسپر به مامانت یا خودت تحقیق کن یه سید یا یه فرد با ایمان پیدا کن با شوهرت برو پیشش سرکتاب باز کن 

من خيلى ديدم با اينكه بالا سرم هميشه قرانه ولى چيزى كه بود منو اذيت نميكردن،فك كنم مسلمون بود!چون در ...

اگر فرد خوب و با تقوایی میشناسی معرفی کن لطفاااا برای سرکتاب باز کردن

من خيلى ديدم با اينكه بالا سرم هميشه قرانه ولى چيزى كه بود منو اذيت نميكردن،فك كنم مسلمون بود!چون در ...

میگن خطر داره ولی کسایی رو میشناسم که دورش کردن 

نه بخدا عکس زخمهای بدنمو هم گزاشته بودم که اونا رسوندن

آبجی راه حل جلوی پاته قربونت بشم اتفاقیه که افتاده بشینی غصه بخوری مگه حل میشه از همین فردا بسپر به ...

تصمیم دارم تمام سعی رو بکنم بچه سالم بیاد کلی تحقیق کردم ولی وقتی داشتم به نتیجه می‌رسیدم نشد و اسن اتفاق افتاد!

تصمیم دارم تمام سعی رو بکنم بچه سالم بیاد کلی تحقیق کردم ولی وقتی داشتم به نتیجه می‌رسیدم نشد و اسن ...

چرا نشد؟خواهش میکنم برو دنبال ادامه تحقیقات به خاطر خودت و شوهرت و دوتا نی نی های خوشگلت برو دنبال راه حلش

میگن خطر داره ولی کسایی رو میشناسم که دورش کردن  نه بخدا عکس زخمهای بدنمو هم گزاشته بودم که او ...

چه خطرى!؟؟؟؟؟من اينقدر سبك شدم كه نگو،هيچ دعايى هم بهم ندادن،همونجا دعا خوند و فرستادش رفت...

2824
2823
2791
2779
2792