مطمئن نیستم ولی این خواستگاری که میاد خیلی آینده داره و خوبه
😪💔
خدا جون من بنده خوبی نیستم اما تو خدایی خوبی هستی 😥میشه الان ک قلبم شکسته خودت خوبش کنی دستمو بگری خیلی سخته به خدا هم بگی توروخدا💔💔💔💔💔اذیتم نکنید من کسی رو ندارم حالمو خوب کنه...... اگه میشه برام صلوت بفرستید 😔
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خوب من جز این کسی رو نمیبینم اینم مثل قبلی ها خراب میشه زشت نیستم همه میگن خوشگلی از قیافم راظیم اخلاقم با دیگران خوبه ولی....
خدا جون من بنده خوبی نیستم اما تو خدایی خوبی هستی 😥میشه الان ک قلبم شکسته خودت خوبش کنی دستمو بگری خیلی سخته به خدا هم بگی توروخدا💔💔💔💔💔اذیتم نکنید من کسی رو ندارم حالمو خوب کنه...... اگه میشه برام صلوت بفرستید 😔
بخدا وقتی نیست من تنگی نفس میگرم حس میکنم سنگینی میکنه یه چی واقعا عاشقم
خانم محترم دروغگو خودتی بعدشم از هرکی بپرسی بهت میگه اگر با بسم الله میرفت انقدر من عذاب نمی داد دیگه ام حق نداری بیایی تو تاپیک من از هرکی بپرسی بهت میگه