بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رفتی دنبال دلایلش بگردی؟ یه چیزی دیدی ترسیدی و گفتی جنه من نمی دونم جن وجود داره یا نه ولی خ ...
نه من اصلا علاقه ای ندارمو نداشتم ب این موضوع حتی فیلم ترسناکم نگا نمیکردم خوشم نمیومد.اما یه هویی شروع شد اول تو خواب بعدم تو بیداری اذیتم میکرد.ببین توهم ب اونی میگن که وقتی چراغا خاموشه چوب لباسیو شبیه ادم ببینه😂ولی وقتی ببینیش و کامل حسش کنی دیگ توهم نیس
خدا جون من بنده خوبی نیستم اما تو خدایی خوبی هستی 😥میشه الان ک قلبم شکسته خودت خوبش کنی دستمو بگری خیلی سخته به خدا هم بگی توروخدا💔💔💔💔💔اذیتم نکنید من کسی رو ندارم حالمو خوب کنه...... اگه میشه برام صلوت بفرستید 😔
اگر بره داغون میشه عاشقته واقعا ی مشکلاتی براش پیش اومده که سردش کرده و ترسیده
بنظرت اونی ک دوسش دارم آخرش چی میشه با این کاری ک عموهام باهامون کردن بنظرت برامون طلسمه؟
خدا جون من بنده خوبی نیستم اما تو خدایی خوبی هستی 😥میشه الان ک قلبم شکسته خودت خوبش کنی دستمو بگری خیلی سخته به خدا هم بگی توروخدا💔💔💔💔💔اذیتم نکنید من کسی رو ندارم حالمو خوب کنه...... اگه میشه برام صلوت بفرستید 😔
حس ششم قویه و گاهی جلوتر میبینم یکی از دلایل ترسم این بود اخه مادرمم مثل من بود
میشه برا من بگی بنظرت چی میشه من حالم خیلی بده هر کاری میکنم خوب نمیشه