2789
عنوان

جن (کمک،)

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 312 پست

آیة الکرسی بخون همیشه و

اسپند تو خونت دود کن همیشه

من بلوچم زبانم بلوچی لباسم بلوچی فرهنگم بلوچی وطنم ایران مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍بااحترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌کاری داشتین تاپیکام درخدمتتونم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من جدیدا ترسوشدم

قبلنا ترسونبودم.حتی اگه درموردش حرف هم میزدن نمیترسیدم

دلی جدیدا میترسم

فک میکنم دلیلش اینه که قبلا قران زیادمیخوندم.

الان چنوقته فقط نماز میخونم ولی قران نمیخونم.تنبل شدم

رفتی دنبال دلایلش بگردی؟  یه چیزی دیدی ترسیدی و گفتی جنه من نمی دونم جن وجود داره یا نه ولی خ ...

نه من اصلا علاقه ای ندارمو نداشتم ب این موضوع حتی فیلم ترسناکم نگا نمیکردم خوشم نمیومد.اما یه هویی شروع شد اول تو خواب بعدم تو بیداری اذیتم میکرد.ببین توهم ب اونی میگن که وقتی چراغا خاموشه چوب لباسیو شبیه ادم ببینه😂ولی وقتی ببینیش و کامل حسش کنی دیگ توهم نیس

اره دقیقا درست میگی چیکارکنم آشتی کنه میخاد بره ولم کنه کلا تومیگی میره برای همیشه

اگر بره داغون میشه 

عاشقته واقعا 

ی مشکلاتی براش پیش اومده که سردش کرده و ترسیده

بدجور دلخور بود و هست  فک کنم

یعنی شما از آینده میگی؟ 

خدا جون من بنده خوبی نیستم اما تو خدایی خوبی هستی 😥میشه الان ک قلبم شکسته خودت خوبش کنی دستمو بگری   خیلی سخته به خدا هم بگی توروخدا💔💔💔💔💔اذیتم نکنید من کسی رو ندارم حالمو خوب کنه...... اگه میشه برام صلوت بفرستید 😔
اگر بره داغون میشه  عاشقته واقعا  ی مشکلاتی براش پیش اومده که سردش کرده و ترسیده

آشتی میکنه یانه بره دنبالش یا به حال خودش بزارم کی آشتی میکنه لطفا جواب بدی ممنون

لطفابرای زندگیم دعاکنید
من جدیدا ترسوشدم قبلنا ترسونبودم.حتی اگه درموردش حرف هم میزدن نمیترسیدم دلی جدیدا میترسم فک میکنم ...

منم خیلی کار حرام کردم الان توبه کردم امشب زدم زیرش انقدر داغونم!!

باز نمازو باید شروع کنم

من واقعا حتی دیگه نمیتونم سوار ماشین شم😟

اگر بره داغون میشه  عاشقته واقعا  ی مشکلاتی براش پیش اومده که سردش کرده و ترسیده

بنظرت اونی ک دوسش دارم آخرش چی میشه با این کاری ک عموهام باهامون کردن بنظرت برامون طلسمه؟ 

خدا جون من بنده خوبی نیستم اما تو خدایی خوبی هستی 😥میشه الان ک قلبم شکسته خودت خوبش کنی دستمو بگری   خیلی سخته به خدا هم بگی توروخدا💔💔💔💔💔اذیتم نکنید من کسی رو ندارم حالمو خوب کنه...... اگه میشه برام صلوت بفرستید 😔

یه بار تو خوابگاه بحث جن شد

بچه ها گفتن دیدیم شیر آب همینجوری خود به خود باز شد😑😑با دوستمم داشتیم دور خوابگاه قدم میزد یهو جیغ زد گفت جن دیدم رفت تو دیوار مهو شد😖😖😖

دیگه از ترس  تنهایی دستشویی هم نمیرفتیم😕😕

شبم کف اتاق جا مینداختیم کنار هم میخوابیدیم😅😅

شرف سگ از وطن فروش بالاتره 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا هرکس رو به مکر خودش گرفتار کن🤲

حس ششم قویه و گاهی جلوتر میبینم  یکی از دلایل ترسم این بود  اخه مادرمم مثل من بود

میشه برا من  بگی بنظرت چی میشه من حالم خیلی بده هر کاری میکنم خوب نمیشه