2789
عنوان

جن (کمک،)

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 312 پست
😨 حس ششمم از بچگی قوی بود همیشه درست در میاد گاهی هم جلوتر رو میبینم بده همین ترسیده بودم ولی این ...

عزیزم چرا گوش نمیکنی ببخشیدا اما خریتای من نکن ...قران بزار با صدای بلند تو خونه پخش بشه

مهندس ساختمان و معماری♡آرایشگر♡مربی بدنسازی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم چرا گوش نمیکنی ببخشیدا اما خریتای من نکن ...قران بزار با صدای بلند تو خونه پخش بشه

مرسی گلم

۶ یا ۷ تا قران تو خونه هست حالا صوتی هم میزارم

اگه به تاپیکام دقت کنی ی بوی عجیبی تو خونه میاد‌ گاهی که مثل وایتکس یا شیر هس بنظرتون برای چیه،؟

یعتی کسی برام طلسم نوشته یا اونا خودشون اومدن سراغم اخه چرا ☹☹

بستگی داره طلسم نوشته شده باشه همش مریض میشی کارات پیش نمیره...

انگار تو یه کشتی دور خودت میچرخی ...

اونا بیان سمتت نمیزارن با شوهرت رابطه داشته باشی بدنتو کبود میکنن و اینا

😸

وای ترسیدم😐وای مرردم 

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !
مرسی گلم ۶ یا ۷ تا قران تو خونه هست حالا صوتی هم میزارم اگه به تاپیکام دقت کنی ی بوی عجیبی تو خونه ...

نه صوتیشو بزار با صدای بلند بپیچه تو خونه...اون بو احتمالش کمه ...بوی گوشت گندیده خیلی بده

بستگی داره طلسم نوشته شده باشه همش مریض میشی کارات پیش نمیره... انگار تو یه کشتی دور خودت میچرخی .. ...

وااااای درسته کارام بیخودی گره میوفته توش 

بدنمم کبود میشه خودبه خود 😳😳😳

باید چیکار کنمممممم وای خدا از ترس نمیتونم به دوروبرمم نگاه کنم همش فکر میکنم بغلمن 

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
وااااای درسته کارام بیخودی گره میوفته توش  بدنمم کبود میشه خودبه خود 😳😳😳 باید چیکار کنمممم ...

این فکرته ک وقتی راجبش میحرفی میاد سراغت چیزی در اصل دوروبرت نیی ...ولی باید به فکر راهکار باشی تا زندکیت نابود نشده من کاربر قدیمیم به خیلیا اینجا کمک کردم

نه صوتیشو بزار با صدای بلند بپیچه تو خونه...اون بو احتمالش کمه ...بوی گوشت گندیده خیلی بده

وایی خداروشکر

الان گفتید کبود یادم افتاد پای راستم همیشه ی خدا کبود میشه بعد نمیره کبودی و زخماش 

ببخشید خیلی سوال میپرسم