2821
2789
عنوان

جن (کمک،)

| مشاهده متن کامل بحث + 2965 بازدید | 312 پست

👹وااای نرو تو اشپز خونه شاید یکی داره اشپزی میکنه😟😟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من کلا اعتقاد ندارم  نظرم اینه که ما تحت تاثیر داستان هایی هستیم که برامون گفتند  این که ...

عزیزم من یه ادم تحصیل کردم مهندسی خوندم رشته ام با عقل و منطقه اما نمیشه منکر وجود این چیزا شد

مهندس ساختمان و معماری♡آرایشگر♡مربی بدنسازی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من کلا اعتقاد ندارم  نظرم اینه که ما تحت تاثیر داستان هایی هستیم که برامون گفتند  این که ...

به قران که میگفت دیده 

چون خواهرم رو با دست سوخته دید فرداش سوخته اومد یا منو دید که دعوا کردم تو مدرسه فرداش دعوا کردم.....

من یه بار از حموم اومدم جلوی اینه خوابیدم ... دست سردی و حس کردم ک کشیده میشد توموهام ولی هیچکس خون ...

جوووون😎😎

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

امکانش هست سوالی داشتی بپری خیلی تجربه دارم تو این داستان

من سوال دارم 

همش از کنارم یه باد خنک رد میشه در صورتی که تمام پنجره ها بستست 

یا وسایلم گم میشه بعد کلی گشتن میبینم همون جایی بوده که ۱۰دفعه گشتم 

باردارم بودم تو خواب مارمولک انداختن به جونم از ترس بیدار شدم دیدم سقط شده بچم 

یه وقتایی هم تو اتاقم بوی گوشت گندیده میاد بدون هیچ دلیلی 

موهامم تا کمرمه ولی یکی یه تیکه از موهامو کوناه کرده از پشت در صورتی که من مطمئنم هیچکس به موهام دست نزده

اینا بخاطر چیه 

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
ایییی...من گزیه ام گرفت از ترس

😟😟😟😟وااای نور گوشیتو رو ب کنار نگیر شاید یه چیزی کنارته😵

عزیزم من یه ادم تحصیل کردم مهندسی خوندم رشته ام با عقل و منطقه اما نمیشه منکر وجود این چیزا شد

اگرم باشه جاری و ساری تو دنیای آدم ها نیست. همیشه فقط یه عده ان که به جد اصرار دارند که دیدند ولی بقیه اصلا ندیدند 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
خدا لعنتت نکنه سکته کردم

😂😂😂😂😂

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز