2777
2789
عنوان

اختلاف با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 34 پست
منم دقیقا قبل از عید مادر بزرگم فوت کرده بود خونواده شوهرم اصلا مراسم نرفتن ما هم رسم داریم عید ها ب ...

مگهدما چی مون کمه که باید زور بشنویم؟

چرا حقوق تو میدی به شوهرت؟

هرماه برو طلا بخر 

پس انداز کن برخودت 

اگه یه بار مادروخواعرش زنگ زدن حالتو پرسیدن تو هم بزنگ 

یه مدت زنگ نزن ببین اوناهم میزنن 

اگه زدن یه بار تو زنگ بزن یه بار اونا 

اگه نزدن قطع ش کن 

خب حتما دوس ندارن که نمیزنن دیگه 

حقوق تم به شوهرت نده 

پس انداز کن برخودت خونه وماشین بخر

مگهدما چی مون کمه که باید زور بشنویم؟ چرا حقوق تو میدی به شوهرت؟ هرماه برو طلا بخر  پس انداز ...

واقعا پشیمانم چرا حقوقم دادم. می گفتم زندگی مشترکه اگه بدم بهش میتونه مشکلات رو حل کنه، بدهی هاشو بده

،‌اینجوری قدرشناس هم‌میشه. نگو که اشتباه میکردم الانم مثلا بگم‌ با حقوقم میخام طلا بخرم دعوا میکنه عادت کرده به مفت خوری نصف پول خونه رو من دادم سند رو به اسمش کرد هر وقت هم‌گفتم نصفش را به اسم من بزن‌میگه ۱۰ تا خونه هم داشته باشم به اسمت نمی زنم در حالی که من‌نصف پولشو دادم دادم واماشو پرداخت میکنم، اما یه چی برا خودم بخرم دعوا میکنه یااخم میکنه گذشته از اینا خیانت هم میکنه دیگه واقعا بریدم. موقع حاملگیم خیانت میکرد بی توجهی میکرد. نمیدونم تقاص چیو دارم پس میدم ، میدونم با این مرد آینده ندارم به خاطر بچم تحمل میکنم. از طرفی به خاطر آبروی خانوادم  تحمل میکنم.مادرم خیلی سختی دیده نمیتونم با با جدا شدنم باز غمگینش کنم. از طرفی منو خیلی از فامیلا‌ میخواستن حالا طلاق بگیرم اونا خوشحال میشن واقعا خودمو تعریف نمیکنم هم از نظر قیافه هم اندام خیلی خوبم و‌ از همسرم سرترم ولی هم خودش هم خانوادش خیلی بی لیاقتن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا پشیمانم چرا حقوقم دادم. می گفتم زندگی مشترکه اگه بدم بهش میتونه مشکلات رو حل کنه، بدهی هاشو بد ...

ازت خواهش میکنم باحقوقت بر خودت پشتوانه جمع کن 

وقتی چیزی به نامت نمیزنه چرا باید پولاتو بدی؟

خیانت شو بهانه کن بگو چرا باید تو بهم خیانت می‌کنی من پولامو بدم بهت 

برخودت جمع کن 

خونه وماشین بگیر 

این مردا قابل اعتماد نیستن

ازت خواهش میکنم باحقوقت بر خودت پشتوانه جمع کن  وقتی چیزی به نامت نمیزنه چرا باید پولاتو بدی؟ ...

واقعا قابل اعتماد نیستن، دیگه کم کم تلاشم میکنم جمع کنم‌ماشین بخرم.‌یا قبلا‌بخاطر خرید خونه اینا اصلا برا خودم خرج نمی کردم ولی دیگه‌تصمیم دارم  برا خودم زندگی کنم.‌ارزش نداره پول برا یکی جمع‌کنی اونم‌ قدرتو ندونه. هر کی خرج داره ارج داره.