دقیقا برمنم به خدا قسم همین بود
شوهرم سرباز بود باحقوق خودم روز پدرومادر و عیدی و تولدهاشون کادو میخریدم
توکاراشون هم کم کمک نمیکردم ولی دیدم روز به روز توقعات مادرشوعرم بیشتر میشد و هی میکف مهم قیافه نیست مهم ادب!!
ینی منو بی ادب می دونست !!!!!!
یا بهم میگف تعطیل شدی دم عید بریم خونه مادرمنو تمیز کنیم .منم گفتم من چرا بیام بادخترات برو .به نظرت به من چی جواب داد؟ نه دخترام با شوعراشون میرن گردش و تفریح وقت نمیکنن تو بیا !!!
فرض کن پدر من تازه دو سه روزفوت کرده بود و تومراسم ختم ش مدام گریه و بیقراری میکردم میکف چرا تو مسجد من وارد شدم به پای من بلند نشد!!!
یا. یه هفته بود پدرم فوت کرد این سرما خورد میگف چرا عروسم ومادرش زنگ نزدن حال منو بپرسن
همه میومدن و به ما زنگ میزدن حال مارو می پرسیدن ما باید زنگ میزدیم حال این تحفه روبپرسیم
تا هفته اول بعد فوت پدرم پدرشوعر و مادرشوعرم اومدن خونه بابام و همینکه منو آوردن خونه خودم دیگه حتی یه زنگ نزدن حال منو بپرسن و دعواهاشون شروع شد
خواهرشوهرامم که مثل غریبه ها!
حتی عید پدرم شونزده روز بود فوت کرده بود پدرومادر شوهرم ودوتا خواهراش خونه من نیومدن جزیکی از خواهراش ( ما رسم داریم اولین عید همه میان خونه صاحب عزا)
تازه میگفته من باهاشون قهرم چرا عید خونه ما نیومدین!!!!
منم به شوهرم گفتم برای همییییییشه باهاشون قطع ارتباط کردم وقتی تو بدترین شرایط زندگیم نیستن نمیخوام دیگه باشن
توهم خودت می دونی
اتفاقا تاحالا چن بار قطع ارتباط کردیم و خودمون پیش قدم شدیم چون من از قهر وکدورت متنفرم و همیشه عذاب وجدان داشتم ولی این سری نوک سوزن ناراحت نیستم
چون این زباله ها ارزش ناراحتی ندارن
حتی شوهرم به خواهرش گله کرده بود چرا یه زنگ نمیزنین به فلانی حالشو بپرسین .چرا یه توک پا با شوعراتون نیومدین خونه ما .گفته بود خودمون نمباییم و زنگ نمیزنیم چون کار زن تو گله کردن . چون گله کردین نمباییم .اتفاقا شوهرم گفت بریم من نذاشتم!!!
همش چن روز اول حالم بد بود وخرفاش قلبمو پاره میکرد ولی بعدش گفتم شعورش دراینحد
شتری که جلو در همه میخوابه . اونا هم بالاخره روزی عزادار میشن .
بعد چنروز پدرشوعرم زنگ زد به من داااااااد میزد چرا شوهرت پیام داده به دختر من گله کرده .زنگ بزنم پلیس بیاد آبرو و حیثیت تون ببره 😶😶😶
دیگه با ما رفت وامد نکنین .باز شوهرم بردم روی باباش بوسیده گفته توخودت ناراحت نکن . بعد عید شد و نیومدن دیدم واقعا اینا قصدشون قطع ارتباط
گفتم به جهنم
ببینیم کی ضرر میکنه
تو پیری هاتون میگین عروسمون بیاد حلال مون کنه . اون وقت نوبت من