2821
2789
عنوان

چیکار کنم

112 بازدید | 14 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4640789/کیاشوهراشون-این-مدلی-هستن?postId=144240218

بذارم یک مدت برم خونه مادرم یا کلا محلش ندم نمیتونم تحملش بکنم این رفتاراش خستم کرده 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا به ضرر

اگه میخوای طلاق بگیری تو خونه خودت باش طلاق بگیری بهتره تا بری چون میره دادگاه میگه از خونه رفته بهت مهریه تعلق نمیگیره.اگه میخوای زندگیت درست بشه بزاری بری فقط سرد تر کردی زندگی تو تو خونه خودت باش رفتارتو باهاش عوض کن

خدایا زندگیمو سپردم به تو ، کمک کن من مادر بشم

بمون توی خونت 

قدم اول👇

مطمعن شو بهت خیانت نمیکنه 

چون مرد صد در صد باید چ عاطفی چ جنسی تخلیه بشه 

مرد نیاز دارع یک نفر حرفاشو تایید کنه 

اگ خیانت نمیکنه قدم دوم 👇

شاید افسردگی دارع 

قرص و داروی ضد افسردگی بریز توی غذاش 

شادی اور قاطی شربت کن بده بهش 

قدم سوم 👇

عذر میخام مطمعن شو بدن و دهنت بوی بد نمیده 

مطمعن شو زهر نمیریزی یا اعصابشو خورد نمیکنی 

قدم چهارم 👇

شاید دعا گرفتن و تو رو از چشمش انداختن برو باطل کن 

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
بمون توی خونت  قدم اول👇  مطمعن شو بهت خیانت نمیکنه  چون مرد صد در صد باید چ عاطفی ...

دعا گرفته بودن دعای سردی دعا گرفتم که باطل کرد نمیدونم شده باطل یا نه خیانت رو چیزی ندیدم واینکه نظافتم رعایت میکنم یک مدت درگیر بدهکاری هست که میخواد زمین بفروشه بدهی بده ولی خب فروش نمیره رو اون اعصابش خرابه ولی واقعا نمیدونم دلیلش چیه 

دعا گرفته بودن دعای سردی دعا گرفتم که باطل کرد نمیدونم شده باطل یا نه خیانت رو چیزی ندیدم واینکه نظا ...

همون دعا باطل نشده

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
دعا گرفته بودن دعای سردی دعا گرفتم که باطل کرد نمیدونم شده باطل یا نه خیانت رو چیزی ندیدم واینکه نظا ...

کجا دعا گرفتی جواب داد؟

خدایا زندگیمو سپردم به تو ، کمک کن من مادر بشم
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز