2821
2789
عنوان

کیاشوهراشون این مدلی هستن

293 بازدید | 13 پست

شوهرم  اهل قربون صدقه رفتن نیست تا میام باهاش حرف بزنم یا تو اینستا هست یا فیلم و اخبار میبینه باهاش حرف میزنم تو صورتم نگاه نمیکنه همیشه من بهش زنگ میزنم تو طول روز  هیچ وقتم از روی محبت یکم کمکم نمیکنه تو خونه مثل سفره جمع کردن یا یک چایی بریزه احساس کمبود عاطفی پیدا کردم کلا این مدلی هست و یک وقتهایی شدید تر میشه خستم شدم بارها هم  بهش گفتم ولی میگه ما که هر روز هم رو میبینیم چه حرفی داریم ولی چطور این حس رو من ندارم و مدام دوست دارم باهاش وقت بگذرونم و حرف بزنم کیا این مدلی هستن شوهرشون چیکار میکنن 

تنها نیستی عزیزم همسر من هم همینطور هستن

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما خانوما دوست داریم حرف بزنیم خیلیییی....من شوهرم شده گاها یه ساعت من حرف میزنم ،گوش میده....

البته من اگه گوش نده ،پدرشو درمیارم...یهو‌وسط حرفامم میگم چی گفتم؟؟؟نظرت چیه؟؟؟

خیلی جالبه....بعد من تو ماشین موقع مسافرت دوس دارم اهنگ گوش بدمو سکوت باشه...اون یه ریز حرف میزنه!!!

بعد تو خونه برعکس....

و اینک من خیلی وقتا تو خونه حرف نمیزنم تا خودش بیاد حرفی بزنه

ناراحت نیستی از این رفتار چطور کنار اومدی 

الان عادت کردم اولا اذیت میشدم 

ولی خب اخلاش اونه عوض بشو نیست

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند
الان عادت کردم اولا اذیت میشدم  ولی خب اخلاش اونه عوض بشو نیست

حس نمیکنی بهت علاقه نداره نمیدونم چرا من وقتی باهام کم حرف میزنه یا موقع صحبت نگاهم نمیکنه حس میکنم دوستم نداره

2824
2823
2791
2779
2792