2777
2789
عنوان

خانوما بیاین.لتروزول و فولیکول

62 بازدید | 14 پست

سلام

این ماه لتروزل خوردم

روز ۱۱ فولیکول ۱۰ داشتم

آمپول داد بنا بر دلایلی استفاده نکردم

الان روز ۴۰ روزه که پر نشدم

البته همیشه نامنظمه پریام

آیا پریود نشدن دلیل بر بارداریه یا تنبلی؟

علائم مثل افزایش ترشحات و اینا دارم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فولیکولت خیلی کوچیک بوده چرا امپول داده 

آمپول اول hmg داد تا بعد hcg بزنم اما هیچکدومو نزدم. میخام بدونم تاخیرش طبیعیه چون همیشه تاخیر داره یا مال لتروزوله یا باردارم. کسی اینجوری بوده. من همیشه پریودم سه ماه فاصله داشت

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
آمپول اول hmg داد تا بعد hcg بزنم اما هیچکدومو نزدم. میخام بدونم تاخیرش طبیعیه چون همیشه تاخیر داره ...

مال لتروزوله هورمونات و بهم ریخته اگرم پریودات همیشه انقدر طول میکشه بس طبیعیه

بیاین پایین عشقا یه چیز جذاب دارم👇👇👇👇داستان امیر و پریناز بزنید رو لینک و بخونید مرسی از توجهتون

ممکنه کیست شده باشه چون پریودت عقب افتاده

ولی چیزی نیس خودش اب میشه از بین میره

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
مال لتروزوله هورمونات و بهم ریخته اگرم پریودات همیشه انقدر طول میکشه بس طبیعیه

نمیدونم. آخه هر وقت قرص هورمونی میخوردم تنظیم تنظیم میشد.

ممکنه کیست شده باشه چون پریودت عقب افتاده ولی چیزی نیس خودش اب میشه از بین میره

نمیدونم. خدا نکنه. خدا کنه باردار باشم. شما که بارداری میشه دعا کنی منم باردار بشم

نمیدونم. خدا نکنه. خدا کنه باردار باشم. شما که بارداری میشه دعا کنی منم باردار بشم

ایشالا که بارداری قصد ناراحت کردنتو نداشتم حتما دعا میکنم

فقط باید بیخیالش باشی من ماهی که بیخیال بچه بودم باردار شدم

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
ایشالا که بارداری قصد ناراحت کردنتو نداشتم حتما دعا میکنم فقط باید بیخیالش باشی من ماهی که بیخیال ب ...

عزیزم میدونم. ممنون از لطفت.

ایشالا که بارداری قصد ناراحت کردنتو نداشتم حتما دعا میکنم فقط باید بیخیالش باشی من ماهی که بیخیال ب ...

ان شاءالله به خوشی و سلامتی نی نیت به دنیا بیاد

ان شاءالله به خوشی و سلامتی نی نیت به دنیا بیاد

ممنونم