2777
2789

دوستان من پیسگو نیستم فقط حسم میگم...

برا خیلیا واقعیته ممکن برا بعضیا ١٠٠% درست نباشه من ک فالگیر نیستم

سوالای مسخرم جواب نمیدم ببخشید🍭🍬❤🌟

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش غصه هم نخور اصلاااا چون اون خونه ای که میخوای بری رو خیلی دوس خواهی داشت خیلی زیاااد

خدا از دهنت بشنوووههه بخدااا حال و روزم اینروزا اصلا جالب نیس یدفعه از استرس معدم بهم میریزه غذ میخورم بعدش تا حد مرگ میرم 

خب ببین عزیزم میشه بگی کی اون خونه گیر میاد برام؟ چند روز دیگ؟؟؟

🧸🤎

دوستان من پیسگو نیستم فقط حسم میگم... برا خیلیا واقعیته ممکن برا بعضیا ١٠٠% درست نباشه من ک فالگیر ...

سوال من ک مسخره نبود مث سوال منو برای بقیه ج دادی 🙄☹️

حس میکنم تابستون سال اینده بارداری

راجب منم میگی عزیزم

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...
دوستان من پیسگو نیستم فقط حسم میگم... برا خیلیا واقعیته ممکن برا بعضیا ١٠٠% درست نباشه من ک فالگیر ...

دوسم داره یا نقشه ای داره ؟که ابراز پشیمونی و ابراز علاقه میکنه

یه سر برین تاپیک اخرم لطفا🌻❤
خدا اط دعنت بشنوووههه بخدااا حال و روزم اینروزا اصلا جالب نیس یدفعه از استری معدم بهم میریزه غذ میخو ...

یک ماه یک ماه و نیم حس میکنم ولی تا بارداریتم تو اون خونه ای

اون مرد دعا نویس که برا پسرم دعا نوشت بنظرت برا خواهرم از اون مرد دعا بگیرم چند درصد زندگی خواهرم خو ...

حسم میگه پسرت حالش خوب میشه ب زودی 

از من میشنوی ب دعا نویس اعتماد نکنیدددد

برید حموم غسل کنید 

ادرارتون بریزین رو ناخن شست پاتون ...ما بقی کف سرتون...بگید از من آطل از او باطل هر سحر و جادوی از بین میره 

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

اونی که باهاش در ارتباطم چطور اینده ای خواهیم داشت

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...
حسم میگه پسرت حالش خوب میشه ب زودی  از من میشنوی ب دعا نویس اعتماد نکنیدددد برید حموم غسل کنی ...

دوسم داره یا نقشه ای داره که ابراز علاقه و ابراز پشیمونی میکنه

یه سر برین تاپیک اخرم لطفا🌻❤
حس میکنم خیلی زود ....ببین پیش عشقت شاد باش غمگین ...نباش باشه ???

من رو بگید.

امسال ازدواج میکنم؟

سنتی یا غیر سنتی؟

شغل و تحصیلاتش چیه؟

مشخصه ظاهریش چیه؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲