2777
2789
وای عین حقیقته  حس ششمی کی بودی تو 😍

فدات گلم🍬🌟❤

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسم میگه تو پاییز 

عزیزم لطف میکنی اینم بگی 

خالم سرطان داره تا چه مدت زنده میمونه

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
برای من با عشقم چند وقت دیگه ملاقات حس میکنی؟    

حس میکنم خیلی زود ....ببین پیش عشقت شاد باش غمگین ...نباش باشه ???

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
سلام عزیزم خوبی اون خونه کنسل شداا 😭 داریم در ب در دنبال ی جای دیگه میگردیم  بنظرت تا چند رو ...

نگران نباش غصه هم نخور اصلاااا چون اون خونه ای که میخوای بری رو خیلی دوس خواهی داشت خیلی زیاااد

حس میکنم خیلی زود ....ببین پیش عشقت شاد باش غمگین ...نباش باشه ???

اون پسری که دوسش دارم دختری هست که دوسش داشته باشه؟  وبخاطریه دختردیگه نمیادسمت من؟

تلنگرکوچکی است باران وقتی فراموش میکنیم آسمان کجاست
دیدی بهت گفتم... گفتم اون خونه نمیشه همون خونه که بهت گفتم میشه طبقه بالا ی خونه دوطبقه که طبقه پایی ...

اون مرد دعا نویس که برا پسرم دعا نوشت بنظرت برا خواهرم از اون مرد دعا بگیرم چند درصد زندگی خواهرم خوب میشه؟

دیدی بهت گفتم... گفتم اون خونه نمیشه همون خونه که بهت گفتم میشه طبقه بالا ی خونه دوطبقه که طبقه پایی ...

وااای ارهه شما بهم گفتییی با همین کاربری نبودی درسته؟؟؟

🧸🤎

لطفاتوهم بگواون پسری که دوسش دارم دختری هست که دوسش داشته باشه؟  وبخاطریه دختردیگه نمیادسمت من؟

تلنگرکوچکی است باران وقتی فراموش میکنیم آسمان کجاست
بله 

مت چقد دیگه مامان میشم

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد