2777
2789

🙋🍬❤🌟

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🙋🍬❤🌟

عزیزم منو بگو بچه دار میشم یا نه بعد چن سال   

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
حست درباره عشق من چیه؟ فکر میکنی برگرده تا کی برمیگرده؟؟ 

ببین حس میکنم عشقت واقعی ای نیس اگ مطمئنی ک واقعبه ...برمیگرده

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
وای من امروزچقدردنبالتون بودم بهم بگو حس کسی که دوستش دارم بهم چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟کی؟

ببخش عزیزم ..امروز زیاد سایت نیومدم..

حس میکنم دوست داره ولی موقعیتش پیش نمیاد قشنگ ابراز کنه ...

حس میکنم بهم میرسین ولی ممکن خانواده ها دخالت کنن