2777
2789
مثلا کی؟ باور کن تمام سعی امو می کنم گاهی خودش ناراحتم میکنه    

کمتر٤ ماه ...نمیدونم شاید زودتر چیز زیادی دریافت نمیکنم فقط عشقت کلافه نکن نزار ناراحتیت عادی بشه براش

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
یک ماه یک ماه و نیم حس میکنم ولی تا بارداریتم تو اون خونه ای

یک ماه دیگه خیییلی دیره دق میکنم تا اون موقع همین الانشم کلی کم آوردم 😢

و اینکه خدا کنه ناخاسته باردار نشم اونجا استرس اینو هم دارم جون اکثرا بهم گفتن تابستون ناخاسته بارداری

🧸🤎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک ماه دیگه خیییلی دیره دق میکنم تا اون موقع همین الانشم کلی کم آوردم 😢 و اینکه خدا کنه ناخاسته با ...

ناخواسته ک هست ولی تابستون نه من مهر حس میکنم ولی استرسی نمیکشی شوهرت نمیذاره... تو اون خونه زایمان داری 

حسم میگه پسرت حالش خوب میشه ب زودی  از من میشنوی ب دعا نویس اعتماد نکنیدددد برید حموم غسل کنی ...

پسرم گردنش کجه دکتر میگفت باید رو دست راست بخوابه  هرکار میکردم نمیخوابید براش دعا نوشت گاهی رو دست راست میخوابه دیدم تاثیرش

سلام عزیزم حست به رابطه ای ک توش هستم چیه؟امسال کنکور رشته ی مورد نظرمو قبول میشم؟

حس جالبی دریافت نکردم..

بله قبول میشی

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
ناخواسته ک هست ولی تابستون نه من مهر حس میکنم ولی استرسی نمیکشی شوهرت نمیذاره... تو اون خونه زایمان ...

ببین تورو خدا اینم بگو ک اوضال مالی شوهرم امسال خوب میشه؟ چون همش میخاد کار شریکی راه بندازه میترسه از ضرر

و اینکه راستی بهم گفتی مادرم چند وقت دیگه خونه میخره؟ 

🧸🤎

ببین تورو خدا اینم بگو ک اوضال مالی شوهرم امسال خوب میشه؟ چون همش میخاد کار شریکی راه بندازه میترسه ...

نه نه شراکت نه خوب نیست حس خوبی ندارم با شریک کنار نمیاد اوضاعش اروم اروم خوب میشه ولی کار شریکی نکنه ک ضرره بازم استخاره بگیره

چرا ج منو نمیدی خو؟! ☹️

عزیزم چیزی دریافت نکردم ب زودی ازدواج کنی با این اقا...یا اگرم هست چند سال اینده

جواب بده تورو خدا😭😭😭

دوبتره بپرس

با غریبه ازدواج میکنم یا آشنا؟

غریبه