nyli مدیر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4651 عنوان حس شیشمیااا | مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 130 پست بچه ها بیاین بگین حستونو اگه حس شیشم قوی دارین منم واستون میگم... 1399/04/13 | 23:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکلهر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 3474 مثلا کی؟ باور کن تمام سعی امو می کنم گاهی خودش ناراحتم میکنه کمتر٤ ماه ...نمیدونم شاید زودتر چیز زیادی دریافت نمیکنم فقط عشقت کلافه نکن نزار ناراحتیت عادی بشه براش 💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟 ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
hedayat عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 14759 یک ماه یک ماه و نیم حس میکنم ولی تا بارداریتم تو اون خونه ای یک ماه دیگه خیییلی دیره دق میکنم تا اون موقع همین الانشم کلی کم آوردم 😢و اینکه خدا کنه ناخاسته باردار نشم اونجا استرس اینو هم دارم جون اکثرا بهم گفتن تابستون ناخاسته بارداری 🧸🤎
nyli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4651 یک ماه دیگه خیییلی دیره دق میکنم تا اون موقع همین الانشم کلی کم آوردم 😢 و اینکه خدا کنه ناخاسته با ... ناخواسته ک هست ولی تابستون نه من مهر حس میکنم ولی استرسی نمیکشی شوهرت نمیذاره... تو اون خونه زایمان داری
خدایاکمکم__کن عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 2353 حسم میگه پسرت حالش خوب میشه ب زودی از من میشنوی ب دعا نویس اعتماد نکنیدددد برید حموم غسل کنی ... پسرم گردنش کجه دکتر میگفت باید رو دست راست بخوابه هرکار میکردم نمیخوابید براش دعا نوشت گاهی رو دست راست میخوابه دیدم تاثیرش
nyli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4651 کمتر٤ ماه ...نمیدونم شاید زودتر چیز زیادی دریافت نمیکنم فقط عشقت کلافه نکن نزار ناراحتیت عادی بشه بر ... چرا ج منو نمیدی خو؟! ☹️
دخترکلهر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 3474 سلام عزیزم حست به رابطه ای ک توش هستم چیه؟امسال کنکور رشته ی مورد نظرمو قبول میشم؟ حس جالبی دریافت نکردم..بله قبول میشی 💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟 ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
خواهرشونم عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 1169 کمتر٤ ماه ...نمیدونم شاید زودتر چیز زیادی دریافت نمیکنم فقط عشقت کلافه نکن نزار ناراحتیت عادی بشه بر ... جواب بده تورو خدا😭😭😭 یه سر برین تاپیک اخرم لطفا🌻❤
hedayat عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 14759 ناخواسته ک هست ولی تابستون نه من مهر حس میکنم ولی استرسی نمیکشی شوهرت نمیذاره... تو اون خونه زایمان ... ببین تورو خدا اینم بگو ک اوضال مالی شوهرم امسال خوب میشه؟ چون همش میخاد کار شریکی راه بندازه میترسه از ضررو اینکه راستی بهم گفتی مادرم چند وقت دیگه خونه میخره؟ 🧸🤎
nyli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4651 ببین تورو خدا اینم بگو ک اوضال مالی شوهرم امسال خوب میشه؟ چون همش میخاد کار شریکی راه بندازه میترسه ... نه نه شراکت نه خوب نیست حس خوبی ندارم با شریک کنار نمیاد اوضاعش اروم اروم خوب میشه ولی کار شریکی نکنه ک ضرره بازم استخاره بگیره
دخترکلهر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 3474 چرا ج منو نمیدی خو؟! ☹️ عزیزم چیزی دریافت نکردم ب زودی ازدواج کنی با این اقا...یا اگرم هست چند سال اینده 💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟 ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
خواهرشونم عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 1169 عزیزم چیزی دریافت نکردم ب زودی ازدواج کنی با این اقا...یا اگرم هست چند سال اینده شوهرمه😔 یه سر برین تاپیک اخرم لطفا🌻❤
دخترکلهر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 3474 جواب بده تورو خدا😭😭😭 دوبتره بپرس 💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟 ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
zizigh137 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 662 حس جالبی دریافت نکردم.. بله قبول میشی با غریبه ازدواج میکنم یا آشنا؟
دخترکلهر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 3474 با غریبه ازدواج میکنم یا آشنا؟ غریبه 💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟 ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟