ziiiiziiii مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 338 عنوان هیپوسادیاس 382 بازدید | 58 پست کسی هست که بچش این عمل رو انجام داده باشه؟ 1399/04/13 | 23:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترپرتقالی عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 270 پسرم اینجور بود ولی بعد عمل چون یبوست داشت موقع دستشوی کردن بخیش باز شد 😭😭خیلی مواظب باش ما ز جوی آب میخوریم دریا حسادت میکندد
ziiiiziiii مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 338 پسرم اینجور بود ولی بعد عمل چون یبوست داشت موقع دستشوی کردن بخیش باز شد 😭😭 خیلی مواظب باش میشه راجع به عملش بگی و چجوزی بود چقد طول کشید سوند هم گذاشتن؟
ziiiiziiii مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 338 پسرم اینجور بود ولی بعد عمل چون یبوست داشت موقع دستشوی کردن بخیش باز شد 😭😭 خیلی مواظب باش وای پسر منم دو روزه پیپی نکرده. چیکار کنم شکمش رون شه؟
sheida98 عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 2640 پسرم اینجور بود ولی بعد عمل چون یبوست داشت موقع دستشوی کردن بخیش باز شد 😭😭 خیلی مواظب باش ببخشید عزیزم میشه یکم راهنمایی کنید که باید چکار کرد که مشکلی پیش نیاد؟شما یعنی کوچولوتون رو مجدد عمل کردین؟ چند وقتش بود عمل شد؟
دخترپرتقالی عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 270 میشه راجع به عملش بگی و چجوزی بود چقد طول کشید سوند هم گذاشتن؟ اره فک کنم یک هفته سوند داشت الان 7 سالشه 2 سالش بود عمل کرد ما ز جوی آب میخوریم دریا حسادت میکندد
ziiiiziiii مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 338 اره فک کنم یک هفته سوند داشت الان 7 سالشه 2 سالش بود عمل کرد بعد عمل اصلا نباید تکون بخوره؟ چجوری ثابت نگهش داشتی یه هفته رو که دست به سوند هم نزنه؟
ziiiiziiii مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 338 ببخشید عزیزم میشه یکم راهنمایی کنید که باید چکار کرد که مشکلی پیش نیاد؟ شما یعنی کوچولوتون رو مجدد ... پسر شما هم این مشکلو داره؟
دخترپرتقالی عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 270 ببخشید عزیزم میشه یکم راهنمایی کنید که باید چکار کرد که مشکلی پیش نیاد؟ شما یعنی کوچولوتون رو مجدد ... اره متاسفانه من سنم کم بود درست مواظبش نبودم دوبار عمل شد مواظب سوندش باش خیلی چنددسالشع ما ز جوی آب میخوریم دریا حسادت میکندد
ziiiiziiii مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 338 اره فک کنم یک هفته سوند داشت الان 7 سالشه 2 سالش بود عمل کرد پس فردا عملشه. اصلا از فکر بیرون نمیام. دکتر گفت شاید بشه بدون سوند بمونه اما موقع عمل مشخص میشه ک سوند لازمه یا نه
ziiiiziiii مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 338 اره متاسفانه من سنم کم بود درست مواظبش نبودم دوبار عمل شد مواظب سوندش باش خیلی چنددسالشع ... ۱۰ ماهشه
دخترپرتقالی عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 270 پس فردا عملشه. اصلا از فکر بیرون نمیام. دکتر گفت شاید بشه بدون سوند بمونه اما موقع عمل مشخص میشه ک س ... نمیشه بزاری بزرگتر بشه من خیلی پشیمونم میگم کاش پنج شیش سالگی عمل میشد ما ز جوی آب میخوریم دریا حسادت میکندد
دخترپرتقالی عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 270 پس فردا عملشه. اصلا از فکر بیرون نمیام. دکتر گفت شاید بشه بدون سوند بمونه اما موقع عمل مشخص میشه ک س ... مجاری ادرارش بستگی داره خیلی پایین نباشه خداکنه سوند نخاد خیلی راحتره البته اون دردش نمیادا ولی باید مواظب باشی ما ز جوی آب میخوریم دریا حسادت میکندد
sheida98 عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 2640 پسر شما هم این مشکلو داره؟ آره عزیزم ، دکترش گفته بود از ۹ ماه ببعد بیارش ولی آخرین بار گفت حالا زیادم عجله نکن!الان نزدیک ۹ ماهشه، بچه م ۲ ماه و نیمش بود فتق عمل کرد خیلی خیلی ضعیفه وزن نمیگیره بااین اوضاعش میگم یبار دیگه هم جراحی بشه چی میشه😔
ziiiiziiii مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 338 نمیشه بزاری بزرگتر بشه من خیلی پشیمونم میگم کاش پنج شیش سالگی عمل میشد دکتر گفت هرچی کوچیکتر باشه کمتر اذیت میشه