2821
2789
پسرم اینجور بود ولی بعد عمل چون یبوست داشت موقع دستشوی کردن بخیش باز شد 😭😭 خیلی مواظب باش 

میشه راجع به عملش بگی و چجوزی بود چقد طول کشید سوند هم گذاشتن؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسرم اینجور بود ولی بعد عمل چون یبوست داشت موقع دستشوی کردن بخیش باز شد 😭😭 خیلی مواظب باش 

ببخشید عزیزم میشه یکم راهنمایی کنید که باید چکار کرد که مشکلی پیش نیاد؟

شما یعنی کوچولوتون رو مجدد عمل کردین؟ چند وقتش بود عمل شد؟

ببخشید عزیزم میشه یکم راهنمایی کنید که باید چکار کرد که مشکلی پیش نیاد؟ شما یعنی کوچولوتون رو مجدد ...

اره متاسفانه من سنم کم بود درست مواظبش نبودم 

دوبار عمل شد مواظب سوندش باش خیلی چنددسالشع 

ما ز جوی آب میخوریم دریا حسادت میکندد   
اره فک کنم یک هفته سوند داشت  الان 7 سالشه 2 سالش بود عمل کرد

پس فردا عملشه. اصلا از فکر بیرون نمیام. دکتر گفت شاید بشه بدون سوند بمونه اما موقع عمل مشخص میشه ک سوند لازمه یا نه

پس فردا عملشه. اصلا از فکر بیرون نمیام. دکتر گفت شاید بشه بدون سوند بمونه اما موقع عمل مشخص میشه ک س ...

نمیشه بزاری بزرگتر بشه من خیلی پشیمونم میگم کاش پنج شیش سالگی عمل میشد 

پس فردا عملشه. اصلا از فکر بیرون نمیام. دکتر گفت شاید بشه بدون سوند بمونه اما موقع عمل مشخص میشه ک س ...

مجاری ادرارش بستگی داره خیلی پایین نباشه خداکنه سوند نخاد خیلی راحتره 

البته اون دردش نمیادا ولی باید مواظب باشی 

پسر شما هم این مشکلو داره؟ 

آره عزیزم ، دکترش گفته بود از ۹ ماه ببعد بیارش ولی آخرین بار گفت حالا زیادم عجله نکن!

الان نزدیک ۹ ماهشه، بچه م ۲ ماه و نیمش بود فتق عمل کرد خیلی خیلی ضعیفه وزن نمیگیره بااین اوضاعش میگم یبار دیگه هم جراحی بشه چی میشه😔

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز