2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله تا زمان عمل پسرت کرونا ریشه کن بشه. ۱۰ کیلو

عزیرم پسرت الان خوبه؟ بی قراری نمیکنه؟

آره بخدا آدم نمیدونه تو بیمارستان نگران عمل باشه یا نگران اینکه کرونا نگیره!

ماشاالله بهش وزنش خوبه، منم پسرم شیرخشکیه ولی از همون اول شیر خیلی کم میخورد وزن تولدشم ۲۳۰۰ بوده هرکاریش میکنم خوب وزن‌نمیگیره، میترسم عملش کنیم وزنش ازاینم بدتر شه، نزدیک ۹ ماهشه تقریبا ۶ کیلوئه! توکل بخدا خودش این کوچولوها رو کمک کنه

عزیرم پسرت الان خوبه؟ بی قراری نمیکنه؟  آره بخدا آدم نمیدونه تو بیمارستان نگران عمل باشه یا نگ ...

نه فقط همون روز اول که میخواست جیش کنه بیقراری میکرد. حتی همون شب که دسشویی نداشت میخندید. خدارو شکر بخیه هاش هم افتاد. فقط دو‌سه تا دونه مونده ک بیفته. اصلا عمل سختی نیست. بیشتر مثل ختنه میمونه. ترس قبلش بیشتره به نظرم

عزیرم پسرت الان خوبه؟ بی قراری نمیکنه؟  آره بخدا آدم نمیدونه تو بیمارستان نگران عمل باشه یا نگ ...

تمام سختیه عملش این بود که تا ۴ روز بدون پوشکو لخت بود و مراقب بودم که رو شکم بر نگرده

تمام سختیه عملش این بود که تا ۴ روز بدون پوشکو لخت بود و مراقب بودم که رو شکم بر نگرده

عزیزم الهی شکر که حالش خوبه،

پستت رو تو اعلاناتم گم کرده بودم تا الان فهمیدم از کجا بگردم پیدات کنم😀

چندتا بخیه داشت؟ همزمان ختنه هم شده؟

پسر من کلا به شکم میخوابه حتی یک دقیقه به پشت نمیخوابه سریع میچرخه به شکم میخوابه پس یه فکری واسه اینکارشم بکنم!

سلام عزیزم اگه اومدین سایت جوابمو بدین،

کوچولوی شما قبل عمل سونو هم شد؟ آمپول هورمونی هم بهش داده بودن؟

دکترش خواسته فعلا آمپول بزنه و سونو بشه ، فکرکنم از نوع سختشه، یعنی دکتر گفت عملش سخت خواهد بود ،

برا پسر منم دعا کنید به خیر بگذره و با یکبار عمل درست بشه 😔

برا ماه آینده نوبت سونو دادن ، دکترش گفت هروقتم آمپولشو بزنید باید ۳۰_۴۰ روزی از آمپولش بگذره تا عمل بشه

سلام عزیزم اگه اومدین سایت جوابمو بدین، کوچولوی شما قبل عمل سونو هم شد؟ آمپول هورمونی هم بهش داده ب ...

سلام گلم شرمنده. اصلا وقت نکردم آنلاین شم. الان پیاماونو دیدم. سونو رو همون موقع که دنیا اومد انجام دادن که گفت مشکلی نست. نه آمپول ندادن اصلا. همزمان هم ختنه شد

سلام گلم شرمنده. اصلا وقت نکردم آنلاین شم. الان پیاماونو دیدم. سونو رو همون موقع که دنیا اومد انجام ...

سلام قربونت عزیزم،

پسرمنم چند ماهه عمل شده سوند داشت خیلی سخت بود، واسه عملشم خیلی اذیت شد،

دکترش همش تاکید داشت مواظب باشید ادرارش باریک نشه یعنی مجراش تنگ نشه که اگه بشه بیاریدش، چند روز پیش موقع پوشک عوض کردن یدفه جیش کرد خودم متوجه نشدم چی شد شوهرم میگفت خیلی باریک بوده، واسه پسر شما چجوریه تا حالا بازش کردین جیش کنه ببینید؟ نمیدونید تا چه حد باشه نرماله؟

باید ببرمش مرکز استان پیش دکترش، شوهرم فعلا نمیتونه😞

سلام قربونت عزیزم، پسرمنم چند ماهه عمل شده سوند داشت خیلی سخت بود، واسه عملشم خیلی اذیت شد، دکترش ...

جدی؟ نمیشد بدون سوند عمل بشه؟ برای پسر من سوند نخواست خدارو شکر. اما یه چیزی که اذیتم میکنه اینه که سوراخ قبلیش مشخصه. کاش بشه کلا معلوم نباشه هیچ وقت. راستش نه چند بارم لخت گذاشتمش اما جیش نکرد که ببینم چجوریه

جدی؟ نمیشد بدون سوند عمل بشه؟ برای پسر من سوند نخواست خدارو شکر. اما یه چیزی که اذیتم میکنه اینه که ...

تازه از این سوندا که یه پاکت بزرگ بهشون آویزونه، وای که چقدر سخت بود تمام مدت هم تو بیداریش هم تو خواب باید مینشستیم مواظب باشیم حرکت نکنه غلت نزنه یهو سوندش کشیده نشه😩

واسه پسر من هنوز حس میکنم پوست اطرافش کامل حالت طبیعی نگرفته، تو نت نوشته بود تا ۶ ماه کامل خوب میشن دیگه به امید خدا،

بردمش پیش دکترش من که نگاه نکردم فقط بچه رو گرفته بودم از بس که جیغ زد، دکتره مایع بی حسی زد بهش یکار کوچیک انجام داد گفت دیگه خوب میشه منم دیگه جیش کردنشو ندیدم که ببینم بهتر شده،

دکتره میگفت مواظب باشید مجرارشون تنگ نشه چون اگه تنگ بشه فشار میاره به سوراخ قبلی بازش میکنه😥

واسه پسر شما جای سوراخ قبلی مگه پوست ختنه رو نکشیدین روش؟ فکر کنم یه همچین کاری میکنن مگه نه؟ نباید دیگه ببینیش شاید اشتباه میکنی

تازه از این سوندا که یه پاکت بزرگ بهشون آویزونه، وای که چقدر سخت بود تمام مدت هم تو بیداریش هم تو خو ...

بزار درخواست دوستی بدم تو شخصی عکسشو فردا برات میفرستم