2777
2789
اره متاسفانه من سنم کم بود درست مواظبش نبودم  دوبار عمل شد مواظب سوندش باش خیلی چنددسالشع  ...

چقدر این بچه ها باید زجر بکشن دلم میخواد بترکه برا بچه م😔 الان نزدیک ۹ ماهشه

آره عزیزم ، دکترش گفته بود از ۹ ماه ببعد بیارش ولی آخرین بار گفت حالا زیادم عجله نکن! الان نزدیک ۹ ...

ای وای بمیرم برا دلت که دو بار بچتو زیر یه سال میدی زیر تیغ. منکه دارم دیونه میشم. اصلا آروم ندارم. خداکنه عملش راحت باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مجاری ادرارش بستگی داره خیلی پایین نباشه خداکنه سوند نخاد خیلی راحتره  البته اون دردش نمیادا و ...

باورتون میشه من بس که ناراحت میشم هیچوقت درست نگاش نکردم ببینم دقیقا سوراخه کجاست،

فقط دکترا معاینه میکنن منم چشم میفته یه نگا میکنم ولی اصلا دقت نکردم،

واسه بچه من آلت اکثر اوقات میره داخل انگاری اطرافش باد داره نمیدونم واسه فتقشه یا اون یچیز دیگه ست

آره عزیزم ، دکترش گفته بود از ۹ ماه ببعد بیارش ولی آخرین بار گفت حالا زیادم عجله نکن! الان نزدیک ۹ ...

پسر منم دوبار بخاطر هیپوسادیاس عمل شد یه بارم فتق داشت تقویتش کن ببین کم خونی نداره حواست بهش باشه گناه داره 

ما ز جوی آب میخوریم دریا حسادت میکندد   
ای وای بمیرم برا دلت که دو بار بچتو زیر یه سال میدی زیر تیغ. منکه دارم دیونه میشم. اصلا آروم ندارم. ...

خدانکنه عزیزم...

من که برا فتقش نذاشتم کسی متوجه بشه همینجوریشم عیب رو بچه م میذارن دیگه بفهمن جراحی شده چپ و راست میخوان بگن این بی هوش شده این فلان شده😔

ولی برااین عملش چون تو بیمارستان که دنیااومد وقتی همه اونجا بودن دکتره بیشعور اومد جلو همه گفت که بچه‌تون اینطوریه، ولی بااین حال من اصلا به رو خودم نمیارم هروقت میگن ختنه ش نکردی میگم نه نمیخوام فعلا ختنه ش کنم، اوناهم اطلاعاتی دراین زمینه ندارن منظور دکارو درست متوجه نشدن ولی خب شک دارن که یچیزی هست 😕

باورتون میشه من بس که ناراحت میشم هیچوقت درست نگاش نکردم ببینم دقیقا سوراخه کجاست، فقط دکترا معاینه ...

ختنه شده ؟ اکه نشد خب بخاطر اونه میره داخل 

عزیزم نگاه کن هرچی نزدیکتر به جای خودش باشه عملش اسونتره 

پسر منم دوبار بخاطر هیپوسادیاس عمل شد یه بارم فتق داشت تقویتش کن ببین کم خونی نداره حواست بهش باشه گ ...

عزیزم پس پسر شمام خیلی دردکشیده😭 دلم آتیش میگیره براشون آخه چرا قسمتشون باید اینطوری باشه خدا رحم کنه حداقل خوب بشن و دردشو فراموش کنن...

الان تازه شده ۶ کیلو، بردم ازش آزمایش کامل گرفتن دقیقا کم خونی داشت به حدی دکتر به مینور مشکوک بود ولی گفتم منو باباش هیچکدوم نداریم گفت پس احتمالا همون فقر آهن داره، موقع عمل فتقش ۴ کیلو هم نشده بود دیگه از بعد عملش وزن گیریش افتضاح شد،

الانم هرکاری میکنم خوب نمیشه

خدانکنه عزیزم... من که برا فتقش نذاشتم کسی متوجه بشه همینجوریشم عیب رو بچه م میذارن دیگه بفهمن جراح ...

بابا ولشون کن به این چیزا توجه کنی بچت یادت میره این ایشلا بزرگ میشه میره پی زندگیش اونا اون موقع کجان؟ 

منم پنهون کردم مادرشوهرم به همه گفته بود ...

ختنه شده ؟ اکه نشد خب بخاطر اونه میره داخل  عزیزم نگاه کن هرچی نزدیکتر به جای خودش باشه عملش ا ...

نه دیگه گفتن باید عمل شه احتمالا همزمان ختنه هم بشه،

فردا حتما دقت میکنم ببینم کجاست، ولی فکر نمیکنم نزدیک باشه جون دکترا دیدم قشنگ میبرنش بالا تا سوراخش رو ببینن ولی بازم خودم نگاه میکنم ببینم چطوریه،

تو این وضعیت کرونا این جراحی ها دردسرشون بیشترم هست، شوهرم میگه صبر کنیم بزرگار بشه یکم جون بگیره 

عزیزم پس پسر شمام خیلی دردکشیده😭 دلم آتیش میگیره براشون آخه چرا قسمتشون باید اینطوری باشه خدا رحم ک ...

شیره انگور  شربت کن هرروز بهش بده نگران نباش ایشلا خوب میشه بچه های هستن که دردای بیشتر از اینو میکشن 

منم این روزارو گذروندم الان پنج سال گذشت سعی کن این روزا خیلی مواظبش باش که بعدش مثل من پشیمون نشی

بابا ولشون کن به این چیزا توجه کنی بچت یادت میره این ایشلا بزرگ میشه میره پی زندگیش اونا اون موقع کج ...

بخدا همینکه ضعیفه هی حرف بارم میکنن هی تعریف بچه های مردم رو برام میکنن انگاری اینا دارن خرج بچه مو میدن بعد بجه ی من داره اونارو حیف میکنه!

همش میگم مثلا اگه بچه م راه بیفته یهو زمین بخوره مطمئنم میگن وااای تاثیر بی هوشیه، دیر حرف بزنه میگن تاثیر بی هوشیه، بخدا حوصله حرفاشونو ندارم،

به امید خدا ان شاالله پسر منم به موقعش عمل بشه و خوب بشه

نه دیگه گفتن باید عمل شه احتمالا همزمان ختنه هم بشه، فردا حتما دقت میکنم ببینم کجاست، ولی فکر نمیکن ...

ببین با چنتا دکتر مشورت کن حتمااا بعد تصمیم بگیر پسر من خوب نشد ولی دکترم گفت دیگه عمل نمیخاد 

ولی اگه میدونسم اینحور میشه میذاشتم بزرگ میشد 

فامیلمون پسرش نوجونه عمل کردع 

نازایی میاره ولی خب دیگه چ میشه کرد خیلی هام هستن سالمن بچشون نمیشه 

شیره انگور  شربت کن هرروز بهش بده نگران نباش ایشلا خوب میشه بچه های هستن که دردای بیشتر از اینو ...

قربون محبتت عزیزم، سه شیره گرفتم بهش میدم ولی درست میگین از این ببعد بیشتر حواسمو جم میکنم گناه دارن باید یکم جون داشته باشن،

ان شاالله خدا پسرتون رو براتون حفظ کنه عزیزم

ببین با چنتا دکتر مشورت کن حتمااا بعد تصمیم بگیر پسر من خوب نشد ولی دکترم گفت دیگه عمل نمیخاد  ...

متاسفانه شهرمون فقط یه دونه جراح کودکان داره یا باید بدم دست همین یا بذارم به قول شما بزرگتر بشه اوضاع این کرونا خدا بخواد بهتر بشه تا بتونم ببرم شهر دیگه پیش یه دکتر بهتر،

شوهرم یکی رو میشناخت پسره ۱۵ سالگی عملش کرده بودن!

خدا کمک کنه هر چی به مصلحتِ پیش بیاد