2777
2789
عنوان

طبع گرم شوهر ولی سرد مزاج

| مشاهده متن کامل بحث + 6434 بازدید | 107 پست
خوبه یا بد 

وا معلومه ک بده برا من

بقیه وقتا هم بوس و بغل و اینا اصلااا 

خیر سرمونم تازه عروس و دامادیم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره گل گفتی شوهر منم همینطوره اصلا بوس و بغل و اینا نداریم اضلاااا

همسر منم اینطوری بود خیلی ناراحت میشدم

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌
میگم دوستان اگر ادم بخواد بره پیش همچین دکتری باید چه دکتری باشه؟ بعد مردو زن داره؟مثلا بیمار جنس م ...

دکتر سکستراپ

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

اینقد مغروره جرات ندارم بهش بگم بریم دکتر اولا کمتر اینجوری بود ب مرور زیاد شد.باهاشم حرف میزنم میگه فشار کارمه ولی قبول ندارم 

خستم کرده

اگه هم رابطه داشته باشیم زیا  بوسو بغل نداره همش من باید راضی نگهش دارم سری کارشو میکنه 

عزیزم تا ریشه ی سرد مزاجی اش مشخص نشه و برطرف نشه لباس های تحریکی و آرایش تاثیر نداره..یا هورمون مردانه اش پایینه..یا ممکنه قند خون بالایی داشته باشه ..یا اگر مشکل جسمی نباشه فشار اقتصادی وکاری و افسردگی هم عاملش می‌تونه باشه...داروی خاصی مصرف می‌کنه مثلا  ضد فشار خون؟؟یا ضد افسردگی؟؟

تو شوهرتو با ید با شوهر من میکسر کنیم منو هم با تو تا قشنگ درست بشیم

😅اره

تو و شوهرت چطورین

اینقد مغروره جرات ندارم بهش بگم بریم دکتر اولا کمتر اینجوری بود ب مرور زیاد شد.باهاشم حرف میزنم میگه ...

تو انزال چطوره دیر یا زود

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌
همسر منم اینطوری بود خیلی ناراحت میشدم

الان نیس؟؟