2777
2789
عنوان

طبع گرم شوهر ولی سرد مزاج

| مشاهده متن کامل بحث + 6434 بازدید | 107 پست

جالبه اونایی که رابطشون کمه حتی وقتی کنار هم‌میخپابن انگار ن انگار توجهم ندارن اما خوش رابطه ها وقتی رابطم‌ندارن داریم میخوابیم بوسو بغلو توجه هست اگه شوهر سرد حداقل این کارو‌انجام بده تحملش واسه زن راحت تر میشع

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردها متاسفانه زیر فشار اقتصادی و هزار و یک مشکل دیگه ممکنه بعد یه مدت دلزده بشن از رابطه، وقتی با عشوه گری هم واکنش نشون نمیده پس باهاش حرف بزن، حرف زدن همیشه بهترین راه حله بگو مشکل چیه چرا اینطوری شده، بگو دلت براش تنگ میشه دوس داری حسش کنی ولی وقتی اینطوری رفتار میکنه نگران میشی 

طبعش خیلی گرمه یعنی نمیتونه گرمی جات بخوره

وا مگه میشه گرم باشه و نخواد؟؟🙄

ببرش دکتر ،،خیانت مطمعنی؟

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

میگم دوستان اگر ادم بخواد بره پیش همچین دکتری باید چه دکتری باشه؟

بعد مردو زن داره؟مثلا بیمار جنس مخالف میپذیرن؟ادم چطور روش بشه مشکلشو بگه؟

البته من خودم مشکلی ندارم انقد دوستان به کاربرا میگن برو دکتر اینجا جاش نیست برام سوال شده

اگه کارتوخونه 😍میخوای تاپیکامو ببین.😘👌
جالبه اونایی که رابطشون کمه حتی وقتی کنار هم‌میخپابن انگار ن انگار توجهم ندارن اما خوش رابطه ها وقتی ...

اره گل گفتی شوهر منم همینطوره اصلا بوس و بغل و اینا نداریم اضلاااا

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق