سلام دوستان.من خودم گرم هستم تو رابطه ولی شوهرم مزاجش گرمه ولی خیلی تورابطه سرده یعنی اگه من هزار لباس لختی بپوشم آرایش کنم و .....تازه بعد یه هفته رابطه داریم نمیدونم چرا اینجوریه.خیلی اذیت میشم هرشب میخوابیم انگار ن انگار من پیششم
جالبه اونایی که رابطشون کمه حتی وقتی کنار هممیخپابن انگار ن انگار توجهم ندارن اما خوش رابطه ها وقتی رابطمندارن داریم میخوابیم بوسو بغلو توجه هست اگه شوهر سرد حداقل این کاروانجام بده تحملش واسه زن راحت تر میشع
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مردها متاسفانه زیر فشار اقتصادی و هزار و یک مشکل دیگه ممکنه بعد یه مدت دلزده بشن از رابطه، وقتی با عشوه گری هم واکنش نشون نمیده پس باهاش حرف بزن، حرف زدن همیشه بهترین راه حله بگو مشکل چیه چرا اینطوری شده، بگو دلت براش تنگ میشه دوس داری حسش کنی ولی وقتی اینطوری رفتار میکنه نگران میشی
جالبه اونایی که رابطشون کمه حتی وقتی کنار هممیخپابن انگار ن انگار توجهم ندارن اما خوش رابطه ها وقتی ...
اره گل گفتی شوهر منم همینطوره اصلا بوس و بغل و اینا نداریم اضلاااا
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق