2777
2789
عنوان

عقد دوستم...

445 بازدید | 30 پست

دیشب عقد دوست صمیمیم بود

ما خیلی وقته ک دوست صمیمی هستیم و خیلی دختر ماهیه 

باهم عاشق شدیم 

هر روز درباره مسائل عاطفیمون حرف میزدیم 

اما برای من رابطه اصلا شروع نشده تموم شد من موندمو یه دنیا بغض و افسردگی 

اما اون ب عشقش رسید و دیشب عقدش بود الهی ک خوشبخت بشن من دیدم ک چقدر میخاستن همو...

خانوما سال زیادیه که میگذره و من تو این ۵ سال اصلا نتونستم وارد هیچ رابطه عاطفی بشم و حتی خاستگارم نداشتم 

زندگیم کاملا پوچ و بی معنیه 

اشکام بی وقفه میباره از چشمام 

خیلی احساس سر خوردگی و تنهایی میکنم 

روزای سخت منو دوستمو فقط خودمون دو تا و خدا میدونه 

اما الان اون کجاست و من کجا😔

هیچ کسو ندارم که درد دلمو بهش بگم 

توروخدا یه چیز بگین دلم اروم بگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غسل قل هوالله کن  بزن گوگل میاد بالا

برا ازدواج؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
برای ازدواج ،، دور شدن همه ی انرژی های بد ،، رونق کسب و کار و .. خیلی خوبه 

چه خوب ممنون آداب خاصی که نداره؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
حسرت کسی رو نخور نه از آینده خودت خبر داری نه اون 

میدونم ک خوشبخت میشن

شوهرش جای برادری خیلی اقاست ۱۰ سال عاشق دوستمه 

و اینکه واقعا سخته ک حسرت نخورم اونم ازون گذشته تلخی ک داشتم

میدونم ک خوشبخت میشن شوهرش جای برادری خیلی اقاست ۱۰ سال عاشق دوستمه  و اینکه واقعا سخته ک حسر ...

بعضیا انقد قشنگ بهم میرسن آدم کیف میکنه 😍ولی منم مثل تو ته دلم غصه میاد سراغم اما توکلم به خدا رو هرگز از دست ندادم چون واقعا برا بنده ای در حد من سنگ تموم گذاشته😘😘امیدوارم بخت خوب نصیبت بشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز