2777
2789
عنوان

سزارین شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 40 پست
من سزارین شدم ولی اختیاری نبود خونریزی کردم یهو.تو عمرمم اتاق عمل نرفته بودم ولی خب تا میخای استرس ب ...

اها بی هوشی بودی شما ..من دلم میخوادبی حسی باشم همون لحظه تولدش ببینم  و اینکه الان برا کرونا بی حس میکنن بیشتر .. حالا موندم بی حسی وسطش یهو به حس نیام یا درد نداشته باشه امپولش

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا پس واسه منم می چرخه ، فعلا دارم دنبال دکتر میگردم برای سز اختیاری 

شاید هم نچرخه نمیدونم مال بعضیا نمیچرخه برا؟جاریم البته اون سز اختیاری بود بریچ بود هفته37چرخید سفالیک شد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خدا کنه ، اصلا به طبیعی فکرم نمیتونم بکنم‌ . در هرصورت میرم سز 

به بریچ اعتباری نیس ... کدوم شهری ؟؟به دکترت بگو اون راهو نشونت میده منم دکترم کارام درس یکنه

به بریچ اعتباری نیس ... کدوم شهری ؟؟به دکترت بگو اون راهو نشونت میده منم دکترم کارام درس یکنه

دکتر بیشعورم که گفت ممنوعه و انجام نمیدم حتی خصوصی 🙄😑 فعلا دونفرو شنیدم انجام میدن ولی هنوز نرفتم صحبت کنم کلا اگه اینجا نشد میرم تهران . 

دکتر بیشعورم که گفت ممنوعه و انجام نمیدم حتی خصوصی 🙄😑 فعلا دونفرو شنیدم انجام میدن ولی هنوز نرفتم ...

من خواهر شوهرم روستا بود نمیکردن تو دولتی اومد شیراز یه شبه تو خصوصی کرد...اخه راه و چاهو نامه گرفتن داره دکتر بهت میگ .اما تهران بی دردسر سز میکنن

من خواهر شوهرم روستا بود نمیکردن تو دولتی اومد شیراز یه شبه تو خصوصی کرد...اخه راه و چاهو نامه گرفتن ...

آره بابا من خودم تهران بودم اونجا کار سه سوته پیدا کردن دکتر . بخاطر کار شوهرم اومدیم شهرستان . 

چیزی حس نمیکنی وسطش ؟؟اینجور نیس یهو شکم پاره به حس بیاد بدنت؟

من سر اولی بیحس بودم موقع بخیه زدن‌درد نداشتم ولی حس میکردم دوختن شکمم رو

سر دومی خیییلیییی استرس داشتم

داشتم میمردم از استرس

بیحس نشده بودم کامل

موقع بریدن شکمم تا برید فهمیدم داد زدم گفتم درد دارم باور نکرد دوباره برید منم انقدر داد زدم و ناله کردم تا بیهوشم کردن

ولی درکل بیحسی رو بیشتر دوست دارم چون لحظه تولد رو میتونی ببینی

💛میشه یه صلوات مهمونم کنید برای حاجت دلم💛