2777
2789
عنوان

سزارین شدن

197 بازدید | 40 پست

دوست دارم اختیاری سز شم البته تو خصوصی هم شهر ما نمیکنن کلی دنبال نامه واینا بودم حالا بگین بی حسی بهتره یابی هوشی ؟؟درد بعدش چه طور بود؟؟ پمپ درد داشتین؟؟ و اینکه کلا چی کار کنم زایمانم خوب باشه چون استرس اتاق عمل دارم  تو عمرم بیماستانی نشدم  23سالمم هس جوجه ام هم دختره شهریور هم دنیا میاد ان شالله

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

حالاتاشهریورزیادمونده

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالاتاشهریورزیادمونده

از الان باید با دکتر طی کنم خب میخوام بدونم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

منم دوتا بچه هامو سزارین بودم

سر هیچکدوم پمپ درد نداشتم ولی شما حتما بگیر پمپ دردو

بی حسی بهتره چون موقع ب دنیا اومدن ب هوشی و میتونی لحظه تولدو ببینی

💛میشه یه صلوات مهمونم کنید برای حاجت دلم💛           
اسی منم دختره اول شهریور بدنیا میاد میخان اختیاری سز شم اولین زایمانمه هم 

استرس نداری؟؟ بی حسی یا بی هوشی؟؟ هزینه اش چه قدره اینجا فک کنم 7تاس  ولی هیچی نمیدن ساک بچه و؟اینا

اسی تا حالا وضعیت نی نیت بریچ شده ؟ 

ارع تا دوهفت قبل  ولی الان سفالیک شده

من م میپرسیدم بعضیا گفتن بی حسی بهتره چون سردرد و صرفه و اینا نداری بعدش بعضیام کلن گفتن بیهوشی بهتر ...

خانم دکتر ندا سالاریه تو پیجش میگف بی حسی درد بعدش یهو شروع نمیشه کمتره بی هوشی یهو شروع میشه دردش برا همین تو شک افتادم

استرس ندارم چون بیشتر از طبیعی میترسم تا سزارین اما همش نگرانم نکنه دکتر دستش خوب نباشه قشنگ برش نده چمیدونم چ نوع بخیه ای خوبه و همه اینا

#نقش او در چِشـم ما هررووز خوشـتر میشود 
منم دوتا بچه هامو سزارین بودم سر هیچکدوم پمپ درد نداشتم ولی شما حتما بگیر پمپ دردو بی حسی بهتره چو ...

چیزی حس نمیکنی وسطش ؟؟اینجور نیس یهو شکم پاره به حس بیاد بدنت؟