2777
2789
عنوان

سزارین شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس ندارم چون بیشتر از طبیعی میترسم تا سزارین اما همش نگرانم نکنه دکتر دستش خوب نباشه قشنگ برش نده ...

بخیه این کشیدنیا ها عفونت احتمالش کمتره و،تمیز تره و اینکه برش هم با تیغ جراحی تمیز تر از  لیزری در میاد  بعد بخیه میکشی هم پماد ترمیم دکتز مینویسه ..اگر تهرانی که دکتر خوب زیاد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی نی منم هنوز نچرخیده انشلا ک برگرده من طبیعی میخوام بچه اولمه 

ماشاالله شما قهرمانی از نظر من حیلی شجاعی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

فعالیت و اینام زیاد داشتی ؟ 

نه اصلا در حد غذا درس کردن روزی یه وعده برا دونفر

بهم دکتر گفتت سه تومن میگیره سزم میکنه تا ببینم چی بشه وزن بچمم الان توی سیو دوهفته2160

هزینه بیمارستان هم جدا باید بذی؟

تهران ک نیستم خوزستانم

منم بندرعباسم این ندا سالاریه تو پیجش اطلاعات خوبی میدع

منم دوتا بچه هامو سزارین بودم سر هیچکدوم پمپ درد نداشتم ولی شما حتما بگیر پمپ دردو بی حسی بهتره چو ...

خب پس میگیرم اگر چیز خبیه

اره بیمارستانم اگ دفتر چه باشه 600نباشه نزدیک دوتومن باید بدم دفترچه هم هنو ندارم 😔

بیمارستان دولتی میری؟؟ من خصوصی میخوام برم دفترچه تامین که قبول نمیکن اما تکمیلی قبو ل میکنن ندارم 7یا8هزینه اشه ولی دکترم دیگه جدا نمیکیره

اخه میترستم ابجیم سزارین بود بیچاره شب تا صبح گریه میکرد درد بخیه داشت 

اها ..من دور برم سزارین بودن راحت بود براشون ولی طبیعی  خیلی بهتره اگر بتونه ادم

من سزارین شدم ولی اختیاری نبود خونریزی کردم یهو.تو عمرمم اتاق عمل نرفته بودم ولی خب تا میخای استرس بگیری بیهوش میشی هیچی نمیفهمی بعدش درد داره ولی تا ۳ الی ۴ روز روز پنجم میتونی بدویی دیگه😂