2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب +عکش

| مشاهده متن کامل بحث + 2851 بازدید | 127 پست
فک میکنه دارم ناز میکنم براش مثلا

خب ناز هم بکنی

نمیمیره که.نازتو.بکشه مرتیکه لندهور

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

آفرین بقران من شوهری دارم حتی با خانواده ی خودش نمیزاره روزا برم بیرون چه برسه تنهایی شب برم بیمارست ...

تاپیک نزده که بیایم بگیم وای شوهر من اینجوریه و اونحوریه فقط همدردی😤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس نمیا متنشو فرستادم😢😢😢😢

مقصر خودتی بنظرم 

اولا شاید بارداربتو براش زهرمار کردی و هی از این دکتر به اون دکتر رفتی الکی و وقتیم که نیازه بری شونرت باورش نمیشه دوما وقتی نمیرتت دکتر نرو تا خودش ببرتت حنی وقتی حالت بده بچه اونم هست دیگه چرا یاعت ۱۲شب با دوستت میری دکتر که شوهرتم اینجوری بگه نباید میرفتی حالت بدم میشد مینداختی گردن سوهرت نه که الان فک کنه الکی میری دکتر و ازت نسخه و نظر پزشک بخواد 

تا خدا با من است زمانه با من است .
از دیشب کارم فقط گریس هییییییچکسم ندارم تو این شهر

جانه عزیزت برو خونه ی مادرت و یه مدت اسم شوهرتو نیار و جوابشو نده بزار ادب شه

منم غریبم عزیزم تویه شهر دورهستم ولی یه سال پیش شوهرم اذیتم کرداونم نه خودش خانوادش بقران فرار کردم ورفتم خونه ی مادرم بعدش عقلش سرجاش اومد و تا فهمید میخوام طلاق بگیرم وجدی هستم خودشو کشت تا بخشیدمش😁😁😁

توهم ادبش کن

منم باردارم الان شده فرشته مثل این دیگه ندیدم بهترین شده ادبش کن😤😤

برا سلامتی کنجدم صلوااات😍😍😍😍

بگو از عمم که.حامله نشدم تحفه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اسی شاید قبلا خیلی بهش دروغ گفتی و گولش زدی

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
آفرین بقران من شوهری دارم حتی با خانواده ی خودش نمیزاره روزا برم بیرون چه برسه تنهایی شب برم بیمارست ...

چقد شوهرت اخلاقش بده واقعا زندگی باهمیم مردی سخته

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم

کی میخواید یاد بگیرید این مواقع نیاید پز بدین؟

الآن این کامنت دردی دوا کرد از استارتر؟

یا فقط داغ دلشو تازه کردی!

ارع درسته ممکنه علتش این باشه من هیییچوقت ناز نکردم براش و همش پوست کلفت بازی دراوردم😢😢😢

از این ب بعد ناز کن من مجردم وقتی پریودم میشم از تختم بیرون نمیام با اینکه ناز کشم ندارم و مادرم کلی فحش بارم میکنه ولی برام مهم نیست سلامتی خودم مهمتره چرا وقتی درد دارم برم مثل کزت کار کنم کی میگه دستت درد نکنه؟

تو هدیه ی خدایی ب من!میشه یه صلوات از ته دل مهمونم کنی؟
ارع درسته ممکنه علتش این باشه من هیییچوقت ناز نکردم براش و همش پوست کلفت بازی دراوردم😢😢😢

خب مقصری دیگه

چقد شوهرت بیشعوره من نمیخوام از شوهر خودم تعریف کنم فقط میخوام حس مسئولیتشو برات بگم از ۳ماهگیم تا ۶ماهگیم هرروز بیمارستان هرلحظه زیر دلم دردمیگرفت میگفتم نگرانم پاشو بریم زایشگاه قلبشو گوش بدم بدوبدو میومد حتی نصف شبم شد که بیدارش کردم  یه زن باردار خیلی حساسه رو بچش شاید گاهی وقتا تلقین باشه درداش ولی بتبد از نگرانی دربیاد 

یعنی چی این تهدید کردناش ؟یعنی داره پدر میشه 

من شنبه نوبت سونو دارم و شوهرمم میخواد بره ماموریت بخاطر اینکه میدونه من چقدددد حساسم بلیطشو انداخت عصر که خودش منو ببره سونو گرافی با اسنپ نرم .چرا بعضی از مردا احترام به یه زن که داره جوونیشو بدنشو وجودشو میزاره تا براش بچه بیاره رو نگه نمیدارن 

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸