2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب +عکش

| مشاهده متن کامل بحث + 2851 بازدید | 127 پست
ميگفتي اخه بيشعور من ك گفتم بيا باهم بريم دروغ ميگفتم ك نميگفتم باهم بريم واي خقد عصبي شدم چطوري د ...

از دیشب کارم فقط گریس هییییییچکسم ندارم تو این شهر

خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این پیام یعنی یه پیش زمینه ای ازت داره احتمالا که بی اعتماد شده در هر حال کار شوهرتم درست نبوده نباید لجبازی می کرد و اینکه وقتی صبح رفتی دکتر و گفته چیزی نیست باید به حرف دکترت گوش بدی نه ماما☘

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
وای عزیزم ناراحت شدم برات چطور غیرتش اجازه داد12شب زن حاملش تنها بره، 😭

آفرین بقران من شوهری دارم حتی با خانواده ی خودش نمیزاره روزا برم بیرون چه برسه تنهایی شب برم بیمارستان 

یه چیزی بگم بقران شوهر اسی غیرت نداره اصلا خیلی ناراحت شدم 😔😔😔😔😔

برا سلامتی کنجدم صلوااات😍😍😍😍
فک میکنه سرشو شیره میمالی بخاطر اینه ک وقتی مریضی عین آدمای سرحال براش کار میکنی خب منم باشم فکر میک ...

ارع درسته ممکنه علتش این باشه من هیییچوقت ناز نکردم براش و همش پوست کلفت بازی دراوردم😢😢😢

خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4631329/شبه-تولده-اقاامام-رضاستقراره-امشب-یاسین-هدیه-کنیم-بهشونسهیم-بشین-و-حاجت-دلتونو-ا?postId=143981064

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
این متن پیامشه ک ج ندادم اصلا : مواظب باش من خیلی بدم میاد خرررررررر فرض بشم.یکبار فقط یبار بفهمم در ...

وا

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

آفرین بقران من شوهری دارم حتی با خانواده ی خودش نمیزاره روزا برم بیرون چه برسه تنهایی شب برم بیمارست ...

شوهر شمام زیادی غیرتیه. تعادل خوبه🌷

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
چرا با خودش نرفتی سونو نبود سرکار بود؟ 

ن بخدا خونه بود و 1بار بهش گفتم دیدم ج نمیده حوصله نازکشیدنشو نداشتم