2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب +عکش

| مشاهده متن کامل بحث + 2851 بازدید | 127 پست
شوهرت بی غیرته به تمام معناست

حالا کافیه ننه باباش از شهرستان بزنگن بگن مثلا یکم تهوع داریم سرییییع خودشو میرسونه ب خدااااا قسم

خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این متن پیامشه ک ج ندادم اصلا : مواظب باش من خیلی بدم میاد خرررررررر فرض بشم.یکبار فقط یبار بفهمم در ...

ميگفتي اخه بيشعور من ك گفتم بيا باهم بريم دروغ ميگفتم ك نميگفتم باهم بريم

واي خقد عصبي شدم

چطوري دلش مياد بچه ي اونم هست

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

عزیزم الان اصلا خودتو ناراحت نکن ک بچت اذیت میشه اشکال نداره خصلت بعضی مردا اینجوریه منم دوستم شوهرش اینجوری بود ولی غصه نخور درس میشه

وخدایی ک بشدت کافیست😍من ب معجزه ی خدا ایمان دارم..
مگه تاحالا بهش دروغ گفتی؟ میخاست بگی خودت میومدی تا همه چیزو باور کنی

فک میکنه دارم ناز میکنم براش مثلا

خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔

برا همین میخای بچه بیاری؟

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

فک میکنه سرشو شیره میمالی بخاطر اینه ک وقتی مریضی عین آدمای سرحال براش کار میکنی خب منم باشم فکر میکنم دروغ میگی انقدم دورش چرخیدی فک کرده کرده خبریه ...برو تو تختت بیرونم نیا همش استراحت کن

تو هدیه ی خدایی ب من!میشه یه صلوات از ته دل مهمونم کنی؟