2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب +عکش

| مشاهده متن کامل بحث + 2851 بازدید | 127 پست
شوهر شمام زیادی غیرتیه. تعادل خوبه🌷

نه بخدا اونقدر دوسم دازه میگه نباید به غیر من با کسی دیگه حرف بزنی یا بری بیرون 😢😢😢

میدونم اینم یه نوع مریضیه خوب میدونم ولی چیکار کنم

برا سلامتی کنجدم صلوااات😍😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جانه عزیزت برو خونه ی مادرت و یه مدت اسم شوهرتو نیار و جوابشو نده بزار ادب شه منم غریبم عزیزم تویه ...

اخه این خییییییییلی مغروره مطمنم دنبالم نمیا ولی تصمیم دارم بعد ازمایشام ک چن روز دیگس برم و ی مدت طولانی بمونم

خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔
چقد شوهرت اخلاقش بده واقعا زندگی باهمیم مردی سخته

😒😒😒😒

دلیلشو گفتم

ذاتا خانوادش آدم نیستن برااون چون همش تیکه هم میندازن ودرضمن میگه تحمل دوریتو ندارم فقط باخودم باید بری😆

اخه این خییییییییلی مغروره مطمنم دنبالم نمیا ولی تصمیم دارم بعد ازمایشام ک چن روز دیگس برم و ی مدت ط ...

نه نرو چرا خونتو ترک کنی رفتارتو اصلاح کن بجاش

تو هدیه ی خدایی ب من!میشه یه صلوات از ته دل مهمونم کنی؟

[QUOTE=143986377]جانه عزیزت برو خونه ی مادرت و یه مدت اسم شوهرتو نیار و جوابشو نده بزار ادب شه منم غریبم عزیزم

اینجا جای تعریف از شوهرت نیست الان☘

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
عزیزم وقتی درد داری کار نکن براش😶یه جوری نشون بده که اصلا نمیتونی تکون بخوری بلند بشی خودت بری دکتر ...

من بچم مریض شد

یهفته ازش پرستاری کردم

خودمم دو روز پیش مریض شدم

واقعا نمیتونستم از جام تکون بخورم

بخدا دقیقا عین معتادهایی که دوا بهشون نرسیده

اونموقع شوهرم قدرمو بیشتر میدونست چون خونه با مریضی من شده بود جنگل و مجبور بودن خودشون کار کنن

کوزت که نیستیم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

چیه ؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
اخه این خییییییییلی مغروره مطمنم دنبالم نمیا ولی تصمیم دارم بعد ازمایشام ک چن روز دیگس برم و ی مدت ط ...

بقران توهم انگار خواهر من 

امتحان کن حتی نیومد هم باز برنده ای چون باید سلامتی بچه و زنش مهم باشه براش نه بیخیال 😘😘😘

انشالله به حق علی زندگیت هرچه زودتر خوب شه و خوشبخت شین 

آمیـــــن😘😘😘

نه بخدا اونقدر دوسم دازه میگه نباید به غیر من با کسی دیگه حرف بزنی یا بری بیرون 😢😢😢 میدونم اینم ...

چ بد. دوس داشتنی ک باعث عذاب معشوق میشه😣

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
کی میخواید یاد بگیرید این مواقع نیاید پز بدین؟ الآن این کامنت دردی دوا کرد از استارتر؟ یا فقط داغ ...

هرکی پز میده الهی زمین گیر شه

من میگم یعنی شوهر باید یه ذره غیرت داشته باشه ماله منم میدونم که گفتم مریضیه عشق وجنون داره شوهر خودم 😒