2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب +عکش

| مشاهده متن کامل بحث + 2851 بازدید | 127 پست

استارتر گریه زاری ک الآن فقط حالتو خراب میکنه و اون طفل معصوم اذیت میشه

قلق شوهرت رو خودت بهتر میدونی 

ببین چطوری میتونی درستش کنی شرایطت رو

بی اعتنایی کن بهش یا هر روشی ک خودت بهتر میدونی ک توجه کنه بهت‌

خودت داری میگی مثل پروانه دور سرش چرخیدم اون با اون حالت ومثل کلفتا کار کردم !!!!!!منم باشم میگم الکی میگی درد نداری اگه درد داشتی بقول خودت میل کلفتا کار نمیکردی 

تا خدا با من است زمانه با من است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد شوهرت بیشعوره من نمیخوام از شوهر خودم تعریف کنم فقط میخوام حس مسئولیتشو برات بگم از ۳ماهگیم تا ۶ ...

عجب تعریف نکردی😒

ترکوندیش که😠☘

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
[QUOTE=143986377]جانه عزیزت برو خونه ی مادرت و یه مدت اسم شوهرتو نیار و جوابشو نده بزار ادب شه منم غ ...

والا شماها هستین که حرف در میارین خدا رو شکر اسی از دستم ناراحت نشده پس بیخیال😒

برا سلامتی کنجدم صلوااات😍😍😍😍
😒😒😒😒 دلیلشو گفتم ذاتا خانوادش آدم نیستن برااون چون همش تیکه هم میندازن ودرضمن میگه تحمل دوریتو ...

این افتخار نیس هاااا اینا همش حرفه پسماهمسرامون میزارن جایی بریم خیلی دوستمون ندارن😐😐الان هنوز ب نظر اوایل راهین چندسال دیگه واقعا خسته میشی😏

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم
من بگم منظورش چیه

اره بگو 

من اینارو گفتم که اسی به شوهرش بگه که یه زن چقد دغدغه داره توبارداریش فقط مگه زن اونه که دلش درد میگیره و ومگه فقط اونه که باید زنشو ببره دکتر؟اکثر خانواده ها مشکل دارن توباردیه زنشون 

بابد پیام تهدید بفرستن برا زنشون و یا ساعت ۱۲بزارنشون به امون خدا

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
ن بخدا خونه بود و 1بار بهش گفتم دیدم ج نمیده حوصله نازکشیدنشو نداشتم

به نظر من  وقت سونو داشتی باید بهش میگفتی چیکار کنم منو می‌بری دکتر یا با دوستم برم حالا یه بار جواب نداد دوباره میپرسیدی ، شما اونجام با دوستت رفتی بعدم با دوستت رفتی حساس شده 

پرستار nicu
چ بد. دوس داشتنی ک باعث عذاب معشوق میشه😣

آقا شماها خوشبخت من تو عذاب و بدبختی

فقط بس کنین دیگه اه

عجب آدمایی هستین یه کلمه حرف زدم صدنفر ریختن رو سرم

بجای نظر دادن به من جواب اسی رو بدین

خدافظ بابا

آقا شماها خوشبخت من تو عذاب و بدبختی فقط بس کنین دیگه اه عجب آدمایی هستین یه کلمه حرف زدم صدنفر ری ...

وا. خودت منو ریپلای کردی. مشکل داریا

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
هیچی یکم بیشتر بگو  استارتر منتظره بیشتر تعریف کنی از شوهرت و غیرت و مسئولیتش انشالله خوشبختی ...

چه ربطی داره من دارم مشکلات یه زن باردارو میگم 

من ناراحت شدم از اینکه شوهرش تهدیدش میکنه به دروغ 

یه زن باردار هرروزش با روز بعدش فرق داره شوهرش بابد درکش کنه نکه بزارش به امون خدا

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
این افتخار نیس هاااا اینا همش حرفه پسماهمسرامون میزارن جایی بریم خیلی دوستمون ندارن😐😐الان هنوز ب ن ...

عزیزم معلومه از اون بدجنس هایی بخدا راس میگم

من همه ی آدمای بد رو واگذار کردم به خدا

انشالله همشون لال شن اونایی که دلمو میشکونن به خق علی جوری سرشون به بدبختی خودشون گرم شه که من یادتون نیفتم

خواهشا دیگه جواب منو ندین ممنون

بقران توهم انگار خواهر من  امتحان کن حتی نیومد هم باز برنده ای چون باید سلامتی بچه و زنش مهم ب ...

مرسی عزیزدلم...خودشو ننش خییییلی اذیتم کردم میتونم پدرشونو دربیارم ولی مثلا خواستم دوران بارداریم با ارامش سپری شه..... ولی فایده نداره 3ماهو نیمه زندگیم جهنمه سر  یه گوهی ک خورده بود و من ب خانوادش گفتم...

خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔
اره بگو  من اینارو گفتم که اسی به شوهرش بگه که یه زن چقد دغدغه داره توبارداریش فقط مگه زن اونه ...

منظورش اینکه خیلی پز دادی و داغ دل اسی رو بیشتر کردی 

الان اسی پستت رو بخونه میدونی چقدر اذیت میشه 

مثلا اومدیم دلداریش بدیم 

فقط محترمانه گفت

چه ربطی داره من دارم مشکلات یه زن باردارو میگم  من ناراحت شدم از اینکه شوهرش تهدیدش میکنه به د ...

ولش کن بابا همه ماجرا رو ول کردن افتادن به جون ما