بچه ها دلدرد داشتم دیروز با دوستم رفتم سونو گف خداروشکر بچه سالمه علت دلدردتم ممکنه این باشه ک سر بچه چرخیده اومده پایین استراحت کن خوب میشی.... شب مث پروانه دور شوهرم چرخیدم با اینکه 3ماهه سرسنگینیم و دلدردم زیاد بود ولی ب روی خودم نیاوردم مث کلفتا کار میکردم.... خلاصه ی ماما آشنامونه خدایی با تجربم هس منم رفتم تو اتاق بهش گفتم ماجرای دل درد و سر بچه رو.... اونم گف الان خییییلی زوده (25هفتمه) ک سر بچه پایین بیاد و زوووود خودتو برسون بیمارستان تا دیر نشده احتمالا زایمان زود رس داری .... واییی بچه ها دنیا رو سرم خراب شد ب شوهرم گفتم منو ببر بیمارستان گف ب من چ ؟!!باز شروع شد اداهات و امروز ولگردی بودی با دوستت میرفتی بیمارستان.... منم دیگع حوصله التماس کردن نداشتم ب دوستم ک همسایمونه زنگ زدم اون بیچاره ام گف باشه اماده شو الان میزنگم آژانس بریم.... ساعت 12 شب بود... خلاصه شوهرم اصلاااا نگف وایسا خودم میبرمت با چیزی ......😢😢😢توی ماشین مث ابر بهار اشک میریختم هم بخاطر بچم هم رفتار شوهرم دلمو شکست بدجووووری....(بچه ها من قبول دارم حساسم و تا چیزی پیش میا زود میرم دکتر ولیییی واقعااااا حقم نبود این رفتار)....تو راه فقط ی پیام داده برام الان متنشو کپی میکنم میفرستم..... از دیشب از اتاق بیرون نرفتم اونم اصلااااا نپرسیده چیشد یا هیییییچی
خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔
من اینارو گفتم که اسی به شوهرش بگه که یه زن چقد دغدغه داره توبارداریش فقط مگه زن اونه که دلش درد میگیره و ومگه فقط اونه که باید زنشو ببره دکتر؟اکثر خانواده ها مشکل دارن توباردیه زنشون
بابد پیام تهدید بفرستن برا زنشون و یا ساعت ۱۲بزارنشون به امون خدا
وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸ هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منهو بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
ن بخدا خونه بود و 1بار بهش گفتم دیدم ج نمیده حوصله نازکشیدنشو نداشتم
به نظر من وقت سونو داشتی باید بهش میگفتی چیکار کنم منو میبری دکتر یا با دوستم برم حالا یه بار جواب نداد دوباره میپرسیدی ، شما اونجام با دوستت رفتی بعدم با دوستت رفتی حساس شده
آقا شماها خوشبخت من تو عذاب و بدبختی فقط بس کنین دیگه اه عجب آدمایی هستین یه کلمه حرف زدم صدنفر ری ...
وا. خودت منو ریپلای کردی. مشکل داریا
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
هیچی یکم بیشتر بگو استارتر منتظره بیشتر تعریف کنی از شوهرت و غیرت و مسئولیتش انشالله خوشبختی ...
چه ربطی داره من دارم مشکلات یه زن باردارو میگم
من ناراحت شدم از اینکه شوهرش تهدیدش میکنه به دروغ
یه زن باردار هرروزش با روز بعدش فرق داره شوهرش بابد درکش کنه نکه بزارش به امون خدا
وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸ هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منهو بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
بقران توهم انگار خواهر من امتحان کن حتی نیومد هم باز برنده ای چون باید سلامتی بچه و زنش مهم ب ...
مرسی عزیزدلم...خودشو ننش خییییلی اذیتم کردم میتونم پدرشونو دربیارم ولی مثلا خواستم دوران بارداریم با ارامش سپری شه..... ولی فایده نداره 3ماهو نیمه زندگیم جهنمه سر یه گوهی ک خورده بود و من ب خانوادش گفتم...
خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔