2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب +عکش

| مشاهده متن کامل بحث + 2851 بازدید | 127 پست
مقصر خودتی بنظرم  اولا شاید بارداربتو براش زهرمار کردی و هی از این دکتر به اون دکتر رفتی الکی ...

گل گفتی بخدا من حتی از ترس شوهرم به بقالی سر کوچه همننمیرم چه برسه با دوستم ۱۲ شب برم

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 
عجب تعریف نکردی😒 ترکوندیش که😠☘

اگه بدونی من تودوران بارداریم چه سختی هایی که نکشیدم 

هیچ وقت این حرفو نمیزدید اینارو گفتم گه استارتر به اون شوهرش بفهمونه که بابد تو تمام لحظات کنارش باشه 

نکه خودش تاکسی بگیره بره این مرد پررو میشه پسفردا 

بابد بهش بفهمونه گه همه مشکل دارن 

من شرایطم جوری بود که شوهرم ومادرم نواربهداشتیمو میزاشتن بقدری خون ازم میرفت .توشهر غریب هیشکیو هم نداشتم مادرم از شهرستان میومد 

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزدلم...خودشو ننش خییییلی اذیتم کردم میتونم پدرشونو دربیارم ولی مثلا خواستم دوران بارداریم با ...

خداییش من به تو حرف بدی زدم یا پز شوهرمو دادم 

که اینا ریختن رو سرم

شاید خودشون یه چیزی کم دارن و دارن رو سرمن خالی میکنن

منم عین توام غریبم و کسی رو ندارم منم باردارم بخدا همه مشکلات دارن واونایی که دلمو میشکونن سپردم به خدا 

برا سلامتی کنجدم صلوااات😍😍😍😍
عزیزم معلومه از اون بدجنس هایی بخدا راس میگم من همه ی آدمای بد رو واگذار کردم به خدا انشالله همشون ...

بیشعور اولا به دعا گربه سیاه بارون نمیاره دوما عفریته خانم من میگم روش زندگیت عوض کن بخاطر خودته چون زنوشوهرهرچند عاشق معشوق گاهی بهتره برا خودشون تفریح داشته باشن ضمنا نفرینت برمیگرده به زندگیه خودت تاثیرش تو زندگیت میبینی😊😏

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم
ولش کن بابا همه ماجرا رو ول کردن افتادن به جون ما

همین

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
نه نرو چرا خونتو ترک کنی رفتارتو اصلاح کن بجاش

3ماهو نیمه دارم میسوزم و میسازم بخدا شبا با گریه میخوابم همش استرس استرس

خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔
خداییش من به تو حرف بدی زدم یا پز شوهرمو دادم  که اینا ریختن رو سرم شاید خودشون یه چیزی کم دا ...

عزیزم بارداری 

اگه ناراحتت کردم ببخشید 

تو رو خدا ناراحت نشو بچت گناه داره 😭😭😭

اصلا جای همشون معذرت خواهی میکنم 

گل گفتی بخدا من حتی از ترس شوهرم به بقالی سر کوچه همننمیرم چه برسه با دوستم ۱۲ شب برم

منم تنهایی جایی نمیرم مگه شوهرم خودش ببرتم و درجریان باشه مخصوصا دکتر .

تا خدا با من است زمانه با من است .
عزیزم بارداری  اگه ناراحتت کردم ببخشید  تو رو خدا ناراحت نشو بچت گناه داره 😭😭😭 اصلا ...

فدات 😔

نمیدونم چی کم دارن زودی میریزن سرم انگار توهین کردم یا چی

اسی که از دستم ناراحت نیس نمیدونم اون نخود کدوم آشی 

بهم میگه عفریبته و فلان 

اشکالی نداره شاید تاحالا تاوان نداده ولی خدا بزرگه تاوان میده بقران زمین گرده هرچی به یکی بگی سر آدم میاد یه روز تو یه جمعی خورد میشه ومیشکنه اونموقع من یادش میام ومیگه به فلانی توهین کردم

عفریته ننه ی تو بوده که همچین ج..ده ای تحویل جامعه داده مشخص نیس با کدوم کسکشی خوابیده که تورو پس ان ...

وایییی تردخدا بهم دیگه توهین نکنید گناه من چیه ک تاپیکم تعطیل شه و نتونم نظرا رو بخونم؟؟عزیزم انشالله روز ب روز خوشبختیت بیشتر شه اون خانمم منظوری نداشت واسه من غصه خورد ک مثلا حسرت بخورم و...

خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔
منم تنهایی جایی نمیرم مگه شوهرم خودش ببرتم و درجریان باشه مخصوصا دکتر .

نگو خواهرم  الان میریزن سرت ومیگن پز شوهرتو نده وعجب شوهر بدی دار و زندگیت سیاهه و فلان😏😏😏

وایییی تردخدا بهم دیگه توهین نکنید گناه من چیه ک تاپیکم تعطیل شه و نتونم نظرا رو بخونم؟؟عزیزم انشالل ...

اول اون فحش داد بهم نه من 

مرض ندارم که به یکی توهین کنم به من میگه عفریته وفلان 

من نه اونو میشناسم نه چیزی

نمیدونم خدا چرا نسل آدمای حسود ونامرد رو منقرض نمیکنه