2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب +عکش

| مشاهده متن کامل بحث + 2851 بازدید | 127 پست
اول اون فحش داد بهم نه من  مرض ندارم که به یکی توهین کنم به من میگه عفریته وفلان  من نه ...

فقط امیدوارم بچتو با این الفاظ تربیت نکنی✋☘

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
فدات 😔 نمیدونم چی کم دارن زودی میریزن سرم انگار توهین کردم یا چی اسی که از دستم ناراحت نیس نمیدون ...

ن دوست عزیزم من اصلا از کامنتا ناراحت نشدم شماهم چیز بدی نگفتی راهنمایی کردی دیگه.... اون خانما هم بخاطر دل من ب شما تذکر دادن ک مثلا حسرت نخورم شما ببخش😘

خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط امیدوارم بچتو با این الفاظ تربیت نکنی✋☘

برو از همون امضات بترس توروهم واگذار کردم به خدا دیگه اسم منو نیارین وحرف خودتونو بزنین اه 

برا سلامتی کنجدم صلوااات😍😍😍😍
ن دوست عزیزم من اصلا از کامنتا ناراحت نشدم شماهم چیز بدی نگفتی راهنمایی کردی دیگه.... اون خانما هم ب ...

میشه تذکر بدین که دیگه در مورد شما نظر بدن نه من ممنونم

منم رفتم هرکی پشت سرم حرف بزنه الهی روز خوش نبینه چون من خودم کم بدبختی ندارم ولم کنین 

نگو خواهرم  الان میریزن سرت ومیگن پز شوهرتو نده وعجب شوهر بدی دار و زندگیت سیاهه و فلان😏😏😏

پز دادن نداره که مرد اگه مرد باشه باید همراه زنش همه جا بره مخصوصا دکتر اونم برای بارداری قطعا شوهر خیلیا اینجا همین شرابط رو دارن و همراه زنشون میرن اخه خیلی طبیعیه این کار .

من به میل خودم نمیرم جایی وگرنه شوهرم اصلا عقیده ای به محدود کردن نداره من مشهد و کربلا رو خودم تنهایی رفتم و اومدم اما دکتر و خونه پدرم و اشنا وفامیل رو شوهرم نیاد نمیرم بهونه میارم نمیرم که متوجه بشه باید همراهم بیاد البته که شوهرم خوبه یه روانشناس میگفت مردهارو باید هرچیزی رو یادشون داد وگرنه غیرمستقیم متوجه نمیشن و این یاد دادن رو یا مادرش باید انجام بده که اگه انجام نداده بود زن باید هرچیزی رو میخواد مستقیم بهش بگه و یادش بده وگرنه مردا غیرمستقیم متوجه نمیشن خودتونو خسته نکنید

تا خدا با من است زمانه با من است .
پز دادن نداره که مرد اگه مرد باشه باید همراه زنش همه جا بره مخصوصا دکتر اونم برای بارداری قطعا شوهر ...

منم اومدم گفتم که شوهر من حتی روزها هم نمیزاره برم بیرون چه برسه شب 

بعد حمله کردن رو سرم یکی گفت اون دیگه مریضه و بدبختی و هزار تا حرف دیگه که زندگی بااون امکان پذیر نیس

یکی نیس بهشون بگه به شما چه من راضی هستم هرکی یه مردی مد نظرشه یکی امروزی دوس داره یکی باغیرت وسرسخت یکی سنتی هزار نوع مرد داریم قرار نیس که چون شوهر اون آزادی بیش ازحد میده ماله منم باید آزادی بده 

هی دعوا دارن نمیزارن آدم یه نظر بده 

فدات 😔 نمیدونم چی کم دارن زودی میریزن سرم انگار توهین کردم یا چی اسی که از دستم ناراحت نیس نمیدون ...

الهی برات بمیرم 

عزیزم چی بگم اخه 

ول کن باب.خودمم به یکی گیر دادم الان پشیمونم باید برم معذرت خواهی ☹️☹️

منم اومدم گفتم که شوهر من حتی روزها هم نمیزاره برم بیرون چه برسه شب  بعد حمله کردن رو سرم یکی ...

نباید ناراحت بشی تبادل نظره بعضیا هم میان عقده خالی میکنن همین ناراحت نشو در جوابشون فقط بگو موفق باشی ویه استیکر خنده بسه براشون

تا خدا با من است زمانه با من است .
فک کنم باهم قهریم جواب منو نده

من هیچ حرفی با یکی عین تو ندارم ولی چون بی احترامی ب خونوادم کردی چون بی احترامی به پدرم کردی فوت کرده برات دخیل میبندم خدا تقاصشو ازت بگیره نی نی یارا رو هم در جریان میزارم از حرفات اسکرین گرفتم

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم
نباید ناراحت بشی تبادل نظره بعضیا هم میان عقده خالی میکنن همین ناراحت نشو در جوابشون فقط بگو موفق با ...

آفرین منم شدم عین خودشون😐😐😐

ممنون بابت راهنماییت عالی بود😘😘😘