2777
2789
خوشگلا باید برقصنننننن💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 الکی ینی من خ ...

برید کنار من میخوام برقصم   

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من 

هموون یار قدیمی 

همون عشق صمیمی 

همونی ک........

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
دلم خاست ب تو هم ربطی نداره وختی خیلی راحت ب مادر یکی توهین میکنی بهش میگی بی شرف میگی خر پس هیچ بوی ...

😆😆چرا جمله خودتو ترجمه نمیکنی؟؟؟

من ب مادرت توهین نکردم فقط گفتم تو تربیتت کم کاری کرده

میخوای بقیه قضاوت کنن اول معنی جمله خودتو بذار عزیزززززم😉

♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️
برید کنار من میخوام برقصم    

تو برقص من برات اسفند دود میکنمم شاباش میدم😘💃💃🕺🕺💃💃🕺🕺👏👏👏👏👏👏👏👏👏

بترکه چشم هر انکس ک نتواند ببیند

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
من  هموون یار قدیمی  همون عشق صمیمی  همونی ک........

ميمووونه با تو توووو همووووونى زيبا و جذابى همووووون هم نفسه من😃

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
😆😆چرا جمله خودتو ترجمه نمیکنی؟؟؟ من ب مادرت توهین نکردم فقط گفتم تپ تربیتت کم کاری کرده میخوای ب ...

هر چی نوشته بودم برا تو ننوشته بودم خودتو انداختی وسط اینقدر ک تشنه توجه هستی 

ولی شما رسما منو ریپلای کردی و صفاتی ک لایق خودت بودو بم نسبت دادی  موفق باشی 🤣

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
اسی از صفحه اول رفت نگرانش شدم    

همین

@saani18

اسی تو فقد بیا ما عکس نخاسیم قربونت

تو برقص من برات اسفند دود میکنمم شاباش میدم😘💃💃🕺🕺💃💃🕺🕺👏👏👏👏👏👏👏👏👏 ...

ممنونم 

بیا بیا بیا 

آه 

دسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسست         

قره کمره یا .................. 

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
ميمووونه با تو توووو همووووونى زيبا و جذابى همووووون هم نفسه من😃

😛😛