2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شیما طرفدارات مثله شاباش از اینور اونور میریزن سرت 😊

نهلتى🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اصن يه وضعى😂😂😂😂😂😂

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
عه چرا فازت عوض شد دخی؟

حاااالا حالا حالا حالا همه دستا به بالا💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😂

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
خخخخ اینو بگو والا

در شان ی زن ترک نیس همچین حرفی بزنه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
واسهه هرکی نوشتی  فقط اون نبود چرت زیاد نوشتید ب زبون خودتون رسما بقیه رو ... فرض کردید

دلم خاست ب تو هم ربطی نداره وختی خیلی راحت ب مادر یکی توهین میکنی بهش میگی بی شرف میگی خر پس هیچ بویی از فرهنگ و ادب نبردی پس نیازی نمییینم ادامه بدم 🙂

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
ارزو بر جوانان عیب نیست بزا داشته باشه😂😶

بیخود کرده 

کم ب خ ترک بودنمون اینجا دعوا نکردیم

حالا بیا اسم ترکارو خراب کنه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
حاااالا حالا حالا خالا همه دستا به بالا💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😂

خوشگلا باید برقصنننننن💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

الکی ینی من خیلی خوشگلم

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
اصطلاح برا خانما واقعا اصطلاح مزخرفیه. ادم ب فکر دوجنسه ها میوفته قرار نیس چون اصطلاحه اسم ترکارو ...

راس میگی اره 

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔

حالا ببینید میتونید تاپیکو بترکونید یا ن

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
منتظر کرونام 🤣🤣🤣🤣

معتادا نميگيرن😐

https://www.aparat.com/v/Wks2E/معتادا_كرونا_نميگيرن 

ببينين شاد شين😂😂😂😂😂

https://www.aparat.com/v/Wks2E/معتادا_كرونا_نميگيرن

نعلتى ابى شووووووووووووووووووو

https://www.aparat.com/v/8XQlV/کلیپ_طنز_%26quot%3Bمعتادا_نمیگیرن%26quot%3B_اصلی

اينم نشد؟؟؟؟؟

اتش تووووووووش🔥🔥🔥🔥

راس میگی اره 

بله شمام سعی کن ازین‌حرفا میون این همه مخالف ترک نزنی 

نهلتى🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ اصن يه وضعى😂😂😂😂😂😂

اره والا 💚💙💜🤎

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم