2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

شیما طرفدارات مثله شاباش از اینور اونور میریزن سرت 😊

نهلتى🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اصن يه وضعى😂😂😂😂😂😂

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
عه چرا فازت عوض شد دخی؟

حاااالا حالا حالا حالا همه دستا به بالا💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😂

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
خخخخ اینو بگو والا

در شان ی زن ترک نیس همچین حرفی بزنه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
واسهه هرکی نوشتی  فقط اون نبود چرت زیاد نوشتید ب زبون خودتون رسما بقیه رو ... فرض کردید

دلم خاست ب تو هم ربطی نداره وختی خیلی راحت ب مادر یکی توهین میکنی بهش میگی بی شرف میگی خر پس هیچ بویی از فرهنگ و ادب نبردی پس نیازی نمییینم ادامه بدم 🙂

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
ارزو بر جوانان عیب نیست بزا داشته باشه😂😶

بیخود کرده 

کم ب خ ترک بودنمون اینجا دعوا نکردیم

حالا بیا اسم ترکارو خراب کنه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
حاااالا حالا حالا خالا همه دستا به بالا💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😂

خوشگلا باید برقصنننننن💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

الکی ینی من خیلی خوشگلم

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
اصطلاح برا خانما واقعا اصطلاح مزخرفیه. ادم ب فکر دوجنسه ها میوفته قرار نیس چون اصطلاحه اسم ترکارو ...

راس میگی اره 

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔

حالا ببینید میتونید تاپیکو بترکونید یا ن

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
منتظر کرونام 🤣🤣🤣🤣

معتادا نميگيرن😐

https://www.aparat.com/v/Wks2E/معتادا_كرونا_نميگيرن 

ببينين شاد شين😂😂😂😂😂

https://www.aparat.com/v/Wks2E/معتادا_كرونا_نميگيرن

نعلتى ابى شووووووووووووووووووو

https://www.aparat.com/v/8XQlV/کلیپ_طنز_%26quot%3Bمعتادا_نمیگیرن%26quot%3B_اصلی

اينم نشد؟؟؟؟؟

اتش تووووووووش🔥🔥🔥🔥

راس میگی اره 

بله شمام سعی کن ازین‌حرفا میون این همه مخالف ترک نزنی 

نهلتى🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ اصن يه وضعى😂😂😂😂😂😂

اره والا 💚💙💜🤎

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم