2821
2789
هر چی نوشته بودم برا تو ننوشته بودم خودتو انداختی وسط اینقدر ک تشنه توجه هستی  ولی شما رسما من ...

ب بقیه قول دادم در جوابت خاموش باشم چون ابلهی

بابای

♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️
کیم مخالف دی ترک لرینن؟؟؟

چوخ اداملار

نچه دفعه تاپیک دا اوخوموشام ک ترک اداملار یاخجی ادام دییلر کیشیلری اشح ادامدی خوشومز گلمیر.

چوخ شاواشمیشوخ فارس لارینان

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ب بقیه قول دادم در جوابت خاموش باشم چون ابلهی بابای

بابای ب سبک اندرر😂😂

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
استارتر کجابود

بی خبره از همه جا😂😂😂😂

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
هر کی گفته بیخود کرده صفات خودشو ب ترکا نسبت داده 

دقیقا منم‌این حرفو گفتم

ادمی‌ را ادمیت لازم‌است.

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
اخى تخليه انرژى شدم😁

مطمنی؟😂😂برم؟

بیخیال هر انسانی شخصیت و ادب خودشو نشون میده که تو چجور خانواده ای بزرگ شده 

درسته عزیزم✌✌

ب بقیه قول دادم در جوابت خاموش باشم چون ابلهی بابای

ماشالاه دهن ک باز میشه ادبه ک سرازیز میشه شخصیت خانوادت در همین حده

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
2823
2791
2779
2792