کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 عنوان خون در ادرار 191 بازدید | 22 پست سلام..من گاهی اوقات تو ادرارم خون هست.سوزش و خارش هم دارم..حالا نمیدونم پیش چه دکتری باید برم؟متخصص زنان؟یا اورولوژ؟؟لطفا راهنماییم کنید دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍 1399/04/11 | 07:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemehjooooooooon عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 2659 زنان برواحتمالا بدنتم خیلی کم آبه بابت همه چی ازت ممنونم خداجون
آسموون عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 1353 برو متخصص زنان. آزمایش مینویسه. آب هم زیاد بخور اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم
کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 زنان برو احتمالا بدنتم خیلی کم آبه نمیدونم..هر چن وقت ی بار تا یک هفته اینجوریم... دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
باراناسالاری عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 3062 ضعف و بی اشتهایی وشل شدن عضلات هم داری؟ دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 برو متخصص زنان. آزمایش مینویسه. آب هم زیاد بخور اب خیلی میخورم..الان شهرستانم.میشه خودم انتی بیوتیک استفاده کنم تا برگردم شهر خودم؟ دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
نازخاتون9900 عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 3389 نمیدونم..هر چن وقت ی بار تا یک هفته اینجوریم... وای مثل منی تو جقدرم بده
کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 ضعف و بی اشتهایی وشل شدن عضلات هم داری؟ نه..فقط سوزش .گاهی اوقاتم درد زیر شکم و پهلوهام دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 وای مثل منی تو جقدرم بده خیلی...دیوونم کرده.شما دکتر رفتی؟ دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 زنان برو... دختر داییم اینطوری شد. عفونت بود باکیسه ممنون عزیزم.تا شنبه تحمل کنم،بعد میرم😘 دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
رها7171 عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 1110 سلام منم یه مدتی همینجور شدم پیش چنتا دکتر رفتم یکی گفت کیست داری یکی گفت سنگ کلیه یکی گفت عفونت آخرش فهمیدم مشکلم عصبیه ولی شاید شما علتش فرق کنه برای مامان شدنم یه صلوات بفرس ممنونم🌹❤️
بانوجنوبغربی عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 692 ممنون عزیزم.تا شنبه تحمل کنم،بعد میرم😘 آن شاءالله عزیزم
کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 سلام منم یه مدتی همینجور شدم پیش چنتا دکتر رفتم یکی گفت کیست داری یکی گفت سنگ کلیه یکی گفت عفونت آخر ... من تاحالا دکتر نرفتم..برم ببینم چی میگن😔 دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
دلبربا عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 3710 آخ آخ یه بار نصفه شب دچار این مشکل شدم همراه با درد وحشتناک زیرشکمم.هی از این بیمارستان به اون بیمارستان😣سونو کردن گفتن عفونتهخداسلامتی بده بهت عزیزم🌸حتما برو دکتر ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤