2777
2789
عنوان

عمل پیکرتراشی

977 بازدید | 88 پست

سلام

من نزدیک به ۴ هفته س که عمل ترکیبی لیپو ۳۶۰ ابدو .لیپو بازو لیفت سینه و ترنسفر انجام دادم ۵ تا عمل

اولش که مشاوره گرفتم گفتن دردش با دارو قابل تحملی

اما دردش فقط با مرگ اروم میشه.

روز عمل ک من ۹ ساعت توی اتاق عمل بودم و سلاخی شدم شب ب هوش اومدم که یک درد فراتر از تحملم رو تجربه کردم سریع پمپ دردی که از قبل خریداری کرده بودم و مورفین هارو واسم تزریق کردن

نیم ساعت آروم میشدم باز بیدار میشدم جیغ میزدم

بماند که فرداش با هزااااار مصیبت از تخت بلندم کردن و راه رفتم در حد بیهوشی فک کنید من سوار ماشین شخصی شدم و برگشتم شهرستان از تهران چون خودشون گفتن میشه برگردی و مشکلی نیست منم که ساده...

تا به شهر خودمون رسیدیم هزااااار سال مردم

بعد رفتم خونه مامانم با دیدن قیافه من همه حالشون خراب شد تمام لباسام خونی خون آبه درن ها

نمیشد راه برم کمر درد شدید در حد شکستن مهره

هرجا بودم زیرم تماما خون آبه بود و زندگی مامانم رو به گند کشیدم و تمام خونه بوی خون گرفته بود سه روز ک اونجا بودم کسی نمیتوانست وارد خونه بشه هرچی هم رخت و زیر انداز عوض میکردیم بی فایده بود

هیچی نمیتونستم بخورم معده چسبیده بود به کمرم پرس شده بود

تا الان من فقط ۷ کیلو بخاطر هیچی نخوردن کم کردم

بخاطر لیپو بازو دستام کاملا خشک میشد با درد شدید

با ماساژ و آب گرم برمیگشت به حالت اولیه افت فشار و تپش قلب وحشتناک هم داشتم

تمام اینها به کنار ماساژ با اون همه زخم و درد با ۸ تا درن

شبیه زنده زنده کالبد شکافی شدن بود برام

ک هرچیم ماساژ گرفتم سروما و چربی موندگارت شد الآنم بخیه هام باز شده سروما میزنه بیرون با درد و سوختگی شدید ۳ هفته تمام پانسمان ماساژ گن پوشیدن دوش

ینی روانییییییییییی شدن روی شاختونه

قبلا میومدم تاپیک میخوندم بعضیا میگفتن درد داره میگفتم لابد اینا عمدا میان میگن درد داره اصلا اهمیت نمیدادم اما با بند بند وجودم فهمیدم این عمل جنایته

ضعف عصاب ضعف بدنی

درد جسم کلافگی باعث میشه دیگ میتونید هیچوقت به زندگی عادی برگردید

کاش با خودم مهربان تر بودم کاش هرگز این اشتباه رو نمیکردم کااااااش😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم من یه بار ساکشن انجام دادم فقط یه عمل مردم و زنده شدم تو پنج تااا همزمان بازو باسن سینه معلومه درد وحشتناک داره خودت چی فکر کردی من بمیرم. حاضر نیستم چنین کاری با خودم کنم تعداد عمل هات هم آخه زیاد بود حالا انشالله هر چه زودتر حالت خوب شه هزینه عملت چقدر شد ؟

دردو از پشت گوشی حس کردم منم خیلی دلم میخواست این عمل انجام بدم الان حالت در چه وضعه؟

الان خارش شدید بدن با سیتریزین اروم میشم

زخمام با داروی محلی یکم خوب شدن وحشتناک بودن

بخیه زیر شکمم باز و ترسناک هیچکی حاضر نیست دیگ ماساژ بده اونو میبینه خودم ماساژ میدم

هیچی ک ۶۰۰ میلیون هزینه عمل شد

تا الان ۸۰تومن فقط پماد پانسمان و هزینه داروی محلی و گن و دارو و بقیه موارد شده

دردم همچنان هست اصلااااا هم نمیتونم صاف راه برم تیر میکشه تا مغزم

اخی عزیزم کاش خدا به همه ما زنا عقل بیشتری میداد به خصوص خودم کاش با همه کم و کاستی عاشق خودمون بودیم منم قربانی عمل های زیبایی شدم این عملا فقط افسردگی میاره هیچ نعمتی بالاتر از سلامتی نیست امیدوارم هرچه زودتر دردتون خوب بشه عزیزم