2777
2789
شکر اره  نمک هم کمی میریزم تو غذاش

عزیزم جفتش مخصوصا نمک واقعا ضرره خو چرا اخه الان ی خرده طعم بالا پایین بشه نمیخوره بزار اول با طعم اشنا بشه طعم واقعیشون بعد ۱سال اینارو بهش بده ک خوب غذاخور بشه

احمق میگف قدش زیادی بلنده انگار دست منه😒

وا بسم الله خب بلنده ک باشه ربطش ب شیر چیه

کاربر جدید نیستم از بس توهین کردن رفتم ولی دوباره اومدم چون نمیشه دهن بعضی از مردم رو بست😊❤ قانون اول: گور بابای حرف مردم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا جلو چشمم دارم باقالی سیر بادمجون گوجه!

من ندادم ب دخترم گوجه مبترسیدم..بعد دکترش گفت گوجه وقتی پخته بشه دیگه حساسیت نداره

کاربر جدید نیستم از بس توهین کردن رفتم ولی دوباره اومدم چون نمیشه دهن بعضی از مردم رو بست😊❤ قانون اول: گور بابای حرف مردم:)
عزیزم جفتش مخصوصا نمک واقعا ضرره خو چرا اخه الان ی خرده طعم بالا پایین بشه نمیخوره بزار اول با طعم ا ...

میخورم اخه تو اینترنت خوندم گفته بود نمک اضافه کنین منم کردم

باور کن بهداشت محله ما انقد احمق بود حدنداره!!!برگشت گفت شیر پاستوریزه بده بچه بخوره یا شیرخشکش رو ا ...

عزیزم متخصص اطفال سر هرکوچه هس واسه تغذیه میتونی بری اوناییم ک تو خانه بهداشتن پزشک ک نیسن تخصصی ندارن فقط براساس تجربه میگن

عاشقِ‌آرامشِ‌إسمتَم‌خـُ﷽ـدا

حداقل نمک دریا بریز اونم خیلیییییی کم...شکرم شکر قهوه ای

عزیزم نت ول کن تونت نوشته ب بچه ۶ماهه فرنی یا حریره باشیر معمولی و عسل و شکر!!!همش ممنوعه ببین پزشکش چی میگه 😊انشالله سلامت باشید 

میگم بهت گاهی نمیفهمن!!الان ب این مادرمون نگفتن نمک ضرره شکر خوب نیس😐

من بهداشت رو اصلا قبول ندارم..حاضرم ماه ب ماه کلی پول بدم ولی ببرمش پیش دکترش

عزیزم متخصص اطفال سر هرکوچه هس واسه تغذیه میتونی بری اوناییم ک تو خانه بهداشتن پزشک ک نیسن تخصصی ندا ...

میدونم من ب اونا کار ندارم و حتی واکسن هاش روهم دکترش میزنه میخاستم بگم واقعا بعضی ها نآگاهن

میگم بهت گاهی نمیفهمن!!الان ب این مادرمون نگفتن نمک ضرره شکر خوب نیس😐

اخه من میزنم تو اینترنت غذا هایی که واسه بچه ۸ ماه میشه داد نوشته شکر ، کنجد،  گردو . روغن زیتون .ارد برنج . با ۱ لیوان شیر بزارین بپزه ۱۰ قاشق بدین بچه ...   به نظرتون ندم 

میدونم من ب اونا کار ندارم و حتی واکسن هاش روهم دکترش میزنه میخاستم بگم واقعا بعضی ها نآگاهن

کسی آگاهی نداره اطلاعت ب کسی نمیده ☺بنظرم 

آبجی من واقعا حتی آب هم نداد ب دخترش همه میگفتن هلاک میشه گفتش تا من نگفتم کسی حق نداره دیگه درباره غذاش بحث کنه الان ماشالله همه چی میخوره زرنگ و باهوشم هس

عاشقِ‌آرامشِ‌إسمتَم‌خـُ﷽ـدا