2777
2789
یه سوال بچم عادت کرده به غذا هایی که مثل سرلاک نرم هستن اگه یه خورده تو غذا هاش چیزی باشه که زیر زبو ...

میکس کن کامل با قاشق نرمم بهش بده با ظرفای رنگی خودش ک حال کنه ی اب بزار کنارت با قاشق بده

یه سوال بچم عادت کرده به غذا هایی که مثل سرلاک نرم هستن اگه یه خورده تو غذا هاش چیزی باشه که زیر زبو ...

بچه منم همین بود همه غذا ها رو مثل حلیم له میکردم و به غلظت حلیم درست میکردم.یبار در روز درست میکردم از همون صبحانه و نهار و شام بهش میدادم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه میشه تو این دوره زمونه کسی ندونه ؟؟؟درمانگاه ،مشاوره همه دارن میگن ینی قدو وزن و واکسن نمیبرن بچ ...

باور کن بهداشت محله ما انقد احمق بود حدنداره!!!برگشت گفت شیر پاستوریزه بده بچه بخوره یا شیرخشکش رو اگر ۹۰سی سی اب ریختی ۱پیمونه بریز😠😐😐😐

میکس کن کامل با قاشق نرمم بهش بده با ظرفای رنگی خودش ک حال کنه ی اب بزار کنارت با قاشق بده

عادت کرده غذا های شیرین اونو چکار کنم ..  بعد یه سوال رب میشه بریزم تو سوپش ؟؟    اخه ریختم نخورد

عادت کرده غذا های شیرین اونو چکار کنم ..  بعد یه سوال رب میشه بریزم تو سوپش ؟؟ &nb ...

رب خونگی اشکال نداره

کاربر جدید نیستم از بس توهین کردن رفتم ولی دوباره اومدم چون نمیشه دهن بعضی از مردم رو بست😊❤ قانون اول: گور بابای حرف مردم:)
باور کن بهداشت محله ما انقد احمق بود حدنداره!!!برگشت گفت شیر پاستوریزه بده بچه بخوره یا شیرخشکش رو ا ...

۹۰ سی سی آب ی پیمونه شیر؟؟؟؟؟!!!!!!!! خب اینجوری ک بچه فقط آب میخوره

کاربر جدید نیستم از بس توهین کردن رفتم ولی دوباره اومدم چون نمیشه دهن بعضی از مردم رو بست😊❤ قانون اول: گور بابای حرف مردم:)
باید مطمئن بشع ک حساسیت نمیده چون دایی من و‌برادرم کهیر میزنن از گوجه

گوجه وقتی پخته بشه دیگه حساسیت نداره