saniya_98 مدیر عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 194 عنوان غذای کودک | مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 50 پست سلام بچه ۸ ماهه چه غذا هایی میتونه بخوره کسی میدونه 1399/04/11 | 04:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanie_reyhane عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 3226 یه سوال بچم عادت کرده به غذا هایی که مثل سرلاک نرم هستن اگه یه خورده تو غذا هاش چیزی باشه که زیر زبو ... میکس کن کامل با قاشق نرمم بهش بده با ظرفای رنگی خودش ک حال کنه ی اب بزار کنارت با قاشق بده
آرآم عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 7325 یه سوال بچم عادت کرده به غذا هایی که مثل سرلاک نرم هستن اگه یه خورده تو غذا هاش چیزی باشه که زیر زبو ... بچه منم همین بود همه غذا ها رو مثل حلیم له میکردم و به غلظت حلیم درست میکردم.یبار در روز درست میکردم از همون صبحانه و نهار و شام بهش میدادم.
mamanie_reyhane عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 3226 مگه میشه تو این دوره زمونه کسی ندونه ؟؟؟درمانگاه ،مشاوره همه دارن میگن ینی قدو وزن و واکسن نمیبرن بچ ... باور کن بهداشت محله ما انقد احمق بود حدنداره!!!برگشت گفت شیر پاستوریزه بده بچه بخوره یا شیرخشکش رو اگر ۹۰سی سی اب ریختی ۱پیمونه بریز😠😐😐😐
saniya_98 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 194 میکس کن کامل با قاشق نرمم بهش بده با ظرفای رنگی خودش ک حال کنه ی اب بزار کنارت با قاشق بده عادت کرده غذا های شیرین اونو چکار کنم .. بعد یه سوال رب میشه بریزم تو سوپش ؟؟ اخه ریختم نخورد
دختر__شکلاتی عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 746 عادت کرده غذا های شیرین اونو چکار کنم .. بعد یه سوال رب میشه بریزم تو سوپش ؟؟ &nb ... رب خونگی اشکال نداره کاربر جدید نیستم از بس توهین کردن رفتم ولی دوباره اومدم چون نمیشه دهن بعضی از مردم رو بست😊❤ قانون اول: گور بابای حرف مردم:)
mamanie_reyhane عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 3226 عادت کرده غذا های شیرین اونو چکار کنم .. بعد یه سوال رب میشه بریزم تو سوپش ؟؟ &nb ... نهههععه نمک داره خواهرمممم کلیه هاش سنگ میارننننبهش نمک وشکر و قند دادی؟
دختر__شکلاتی عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 746 باور کن بهداشت محله ما انقد احمق بود حدنداره!!!برگشت گفت شیر پاستوریزه بده بچه بخوره یا شیرخشکش رو ا ... ۹۰ سی سی آب ی پیمونه شیر؟؟؟؟؟!!!!!!!! خب اینجوری ک بچه فقط آب میخوره کاربر جدید نیستم از بس توهین کردن رفتم ولی دوباره اومدم چون نمیشه دهن بعضی از مردم رو بست😊❤ قانون اول: گور بابای حرف مردم:)
دختر__شکلاتی عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 746 نخورد گوجه رنده کن کاربر جدید نیستم از بس توهین کردن رفتم ولی دوباره اومدم چون نمیشه دهن بعضی از مردم رو بست😊❤ قانون اول: گور بابای حرف مردم:)
mamanie_reyhane عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 3226 ۹۰ سی سی آب ی پیمونه شیر؟؟؟؟؟!!!!!!!! خب اینجوری ک بچه فقط آب میخوره احمق میگف قدش زیادی بلنده انگار دست منه😒
saniya_98 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 194 نهههععه نمک داره خواهرمممم کلیه هاش سنگ میارنننن بهش نمک وشکر و قند دادی؟ شکر اره نمک هم کمی میریزم تو غذاش
mamanie_reyhane عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 3226 گوجه رنده کن باید مطمئن بشع ک حساسیت نمیده چون دایی من وبرادرم کهیر میزنن از گوجه
دختر__شکلاتی عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 746 رب گوجه فقط خونگی بزن ب غذاش اصلا نمک نداشته باشه کاربر جدید نیستم از بس توهین کردن رفتم ولی دوباره اومدم چون نمیشه دهن بعضی از مردم رو بست😊❤ قانون اول: گور بابای حرف مردم:)
دختر__شکلاتی عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 746 باید مطمئن بشع ک حساسیت نمیده چون دایی من وبرادرم کهیر میزنن از گوجه گوجه وقتی پخته بشه دیگه حساسیت نداره کاربر جدید نیستم از بس توهین کردن رفتم ولی دوباره اومدم چون نمیشه دهن بعضی از مردم رو بست😊❤ قانون اول: گور بابای حرف مردم:)