2777
2789
عنوان

بیاین

100 بازدید | 18 پست

خانوما یه سوال دارم

واقعا چرا دوست دارین حتما خودتون بچه دار شین؟

مگه اصل بزرگ کردن بچه نیست

خب به سرپرستی گرفتن که بهتره

اینطوری بچه بی سرپرستم نمیمونه

البته این نظر منه

دوست دارم دلایل تون و واسه بچه دار شدن بدونم

امیدوارم قبلش حداقل فکر و برنامه ریزی کرده باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لا اله الا الله 

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.

از پوست و گوشت و خون خودمونه.....با اون مسئله هم کنار میام که میشه سرپرستی یه بچه رو گرفت ...راه دوری نمیره

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد

بچه بی سرپرست خیلی سخته واسه ماهایی که خودمون خونه نداریم از کجا بیاریم یه خونه بنامش بزنیم کلی دردسر دیگ اخه بعدم اون واسه کسایی که نمیتونن بچه دار شن یا توان هزینه کردن دارن عالیه نه ما ها ..تازه الان  طرف مادر اندر هست با بچه عالی رفتار میکنه اخرم میشه ادم بده وای به روز ی که بچه بیاری بزرگ کنی بعد بگه تو کار من دخالت نکنین شما که مامان بابام نیستین

بچه بی سرپرست خیلی سخته واسه ماهایی که خودمون خونه نداریم از کجا بیاریم یه خونه بنامش بزنیم کلی دردس ...

آره خب شرایطش سخته

ولی عوضش مطمئنی که شرایط مالی مناسب برای بچخ دار شدن و داری

خوب اگه خدا خودش میخواست یه برنامه ای میریخت که خانم‌ها باردار نشن بعد بچه ها رو‌ میداد به لک لک ها تقسیم میکردن هر کس دلش میخواست ...

حدیث پیامبر رو شنیدین؟زن وقتی زایمان می کنه مثل روز اول تولد از تمام گناهان پاک میشه،اینم حتما شنیدین که بهشت زیر پای مادر هست ،حالا هرکس شرایطشو داره که بره بچه بی سرپرست قبول کنه که اونم ثواب و اجرش جداست...

مرسی که گوشزد کردین برای برنامه ریزی قبل بارداری 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
صد درصد باهات موافقم  اما از اونجایی که همه کینگ و کویین هستن باید بچه حتما از نژاد خودشون باش ...

دقیقا واسن عجیبه بعضیا هزار جور هزینه میکنن

که فقط بچه مال خودشون باشه

چرا واقعا

آره خب شرایطش سخته ولی عوضش مطمئنی که شرایط مالی مناسب برای بچخ دار شدن و داری

کی گفته هرکی شرایط دار شد باید بچه قبول کنه از پرورشگاه مگه من واسه بچه خودم تا دنیا بیاد خونه بنامش میکنم و عزار غر وفر دیگه ما

نمیدونم جمله آخرتون کنایه بود یا نه اما واقعا خیلی مهمه فکر کردن و برنامه ریزی کردن کاری که ۹۰ درص ...

یکم برخورد بهم 😜ولی  شاید حق با شماست خیلی ها برنامه ریزی نمیکنن اما من خودم چندماه داشتم فکر می کردم 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
دقیقا واسن عجیبه بعضیا هزار جور هزینه میکنن که فقط بچه مال خودشون باشه چرا واقعا

اگه آدما به یه حدی از درک زندگی میرسیدن که وضعیت دنیا این نبود 💁‍♀️

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم